kata aluan

Semoga kalian di rahmati Allah
Dalam meniti kehidupan dunia yang serba mencabar ini,Manusia tidak dapat bertahan untuk hidup bersendirian tanpa meminta pertolongan dari orang lain.ada ketikanya tidak ada sebarang makluk yang mahu menolong manusia dan ada kalanya pula walau di bantu dan di tolong oleh semua manusia namun ia tetap tidak mendapati apa yang di hajatinya.Sebenarnya yang boleh menberi dan mampu memenuhi segala kehendak manusia hanyalah Allah s.w.t dialah tuhan yang maha agong,maha kaya dan maha pengasih lagi maha penyayang,kepadaNya menjadi tumpuan semua makluk memohon rakmatnya dan mengharapkan anugerahNya.semoga Allah menberkati kalian makluk yang bersyukur padaNya.

Jenis-jenis penawar penyakit yg di rawat :-

Sakit Biasa
1- Tulang belakang 2-Urat belikat 3- Kebas kakitangan 4- Sakit sendi 5- sakit kepala (megerin) 6- Darah tinggi 7-Gaut 8- kurang nafsu 9- Lemah tubuh badan 10- Gestrik

Sakit Kronik
1-Pakison 2- Penat(Asma,Lelah ) 3 - Sakit saraf
4- Lumpuh (strok) 5 - Lemah Jantung 6- Buah pinggang kecut shj 7- Sakit yg tidak di ketahui 8- badan terasa lemah,lesu.tak bermaya,ke dua kaki kebas,kurang pendengaran,susah tidur,tomo,barah payu dara,barah otak,mata rabun dan hampir buta dan barah rahim...

Only 5 Minutes

ONLY 5 Minutes! ?!! Cure and solve diabetic, heart desease, high blood presure, clubfoot, migraine, multiple sclerosis, epilepsi , strok and hypothyroidism...INSYA ALLAH.

Thursday, November 5, 2015

PENAFIAN PENYAKIT KENCING MANIS DISEBABKAN GULA OLEH KAJIAN DOKTOR

secara jujur saya menafikan penyakit kencing manis berpunca dari memakan makanan yg manis, megapa saya berkata begitu

1. Nabi berbuka puasa dgn buah kurma
Rasulullah Shallallahu ‘Alayhi wa Sallam bersabda :
إذا كان أحدكم صائما فليفطر على التمر فإن لم يجد التمر فعلى الماء فإن الماء طهور
“Apabila diantara kalian berpuasa, berbukalah dengan kurma, jika tidak ada kurma, maka berbukalah dengan air, sebab air itu suci”. 
dan kebanyakan makanan nabi manis seperti madu lebah,buah angur,buah delima,kurma dan minuam susu kambing.
dan jika kita tidak memakan makanan manis badan anda akan menjadi lemah dan tak bertenaga,

 

 
2. kita tidak pernah lihat orang yg sakit kencing manis dan memakan ubatan kencing manis sembuh dari penyakit kencing manis yg pasti orang yg sakit kencing manis memakan ubat kencing manis sampai mati,

3.megapa ada setengah orang sahaja berpenyakit kencing manis buruk kaki dan kena potong kaki dan ada yg penyakit kencing manis tak potong kaki.
4.Jika benar dakwaan doktor kaki yg buruk itu kencing manis dan megapa dikaki sahaja berlakunya keburukan megapa tidak belaku di tangan dan angota manusia yg lain sedangkan pesakit itu mengalami penyakit kencing manis .contoh  "jika air dicampor pewarna sudah tentu air itu bertukar warna " begitulah juga akan belaku pada pesakit kencing manis sudah tentu seluruh tubuh badannya terkena penyakit kencing manis ...tetapi megapa ia belaku keburukan di kaki sahaja..?


Dan ini jawapanyanya yg tepat  sebab kaki pesakit itu buruk adalah disebabkan darah tidak dapat mengalir dgn lancar kekaki 100%  bukan disebabkan makanan yg manis dan jika mahu jawapan yg tepat sila hubungi pusat rawatan PRISSNA.


Wednesday, November 4, 2015

"PEMBETULAN" SEBAB2 PENYAKIT YG DI KAJI OLEH PAKAR2 PERUBATAN SELURUH DUNIA SALAH

SAYA INGIN MEMBUAT PEMBETULAN  SEBAB2 PENYAKIT YG DI KATAKAN OLEH DOKTOR SELURUH DUNIA  ,KAJIAN MEREKA TIDAK TEPAT SAMA SEKALI. DISINI SAYA BAGI CONTOH2 SEBAB PENYAKIT ITU BERLAKU SEPERTI :-

1. KENCING MANIS
2. DARAH TINGGI
3. SAKIT JATUNG
4. SEMUA PENYAKIT BARAH
5. KAKI KEBAS
6. TANGAN KEBAS(SAKIT)
7. RABUN DAN BUTA
8. SAKIT PINGANG
9. STROK (LUMPUH)
10 .SAKIT KEPALA ( MIGRIN )
11. SAKIT LUTUT
12. TANGAN TIDAK BOLEH ANGKAT
13. TARIK (SAWAN )
 DAN LAIN2 PENYAKIT,TERLALU BANYAK PENYAKIT JIKA NAK DI SENARAIKAN .

ADAKAH BENAR PENYAKIT2 INI BOLEH DIRAWAT OLEH DOKTOR2 ? BAGI SAYA  SEMUA PENYAKIT INI TIDAK ADA JALAN PENYELESAI LAGI SEHINGGA ABAD INI, DOKTOR2 HANYA BERFIKIR BAGAI MANA NAK MENCIPTA UBAT DAN BAGAI MANA HENDAK MELAKUKAN PEMBEDAHAN DAN MEREKA TIDAK PERNAH BERFIKIR SEBAB UTAMA PENYAKIT INI BERLAKU.? JALAN PENYELESAI MEREKA UBAT DAN PEMBEDAHAN YG BELUM PASTI DAPAT MENYEMBUH SEMUA PENYAKIT.

  BUKAN SAYA NAK PESALAHKAN DOKTOR2 TETAPI SAYA MAHU MENBETULKAN  SEBAB2 PENYAKIT DAN PEMYEMBUHAN YG TIDAK MENBEBANKAN KEHIDUPAN MANUSIA HARI INI ,SAYA MAHU MANUSIA HIDUP DALAM GEMBIRA DAN TAK MENBEBANKAN DGN KEEWANGAN DAN KESAKITAN SELEPAS MELAKUKAN PEMBEDAHAN YG TAK MENJAMINKAN KESEMBUHAN.

BAGI SAYA JALAN  PENYELASAI UTK MENYEMBUH SEMUA JENIS PENYAKIT ITU MUDAH DAN RINGKAS.  SEBAB SEMUA JENIS PENYAKIT DI SEBABKAN DARAH TIDAK BOLEH MENGALIR  KE ORGEN2 MANUSIA  SEPERTI DI KULIT,TULANG ,DAGING DAN SELURUH ORGEN DALAMAN MANUSIA SEPERTI JANTUNG,HATI,LIMPA ,HEMPEDU,BUAH PINGANG,PARU2,MATA,HIDUNG,OTAK,TELINGA ,RAMBUT DAN KULIT  .APA YG PERLU KITA PERBETULKAN  IALAH MEMASTIKAN URAT DAPAT MENGALIRKAN  DARAH KESELURUH TUBUH BADAN MANUSIA.

DALAM RAWATAN SAYA AKAN PASTIKAN URAT DAPAT MENGALIR DARAH KE SELURUH BADAN MANUSIA INSYALLAH , SEMUA PENYAKIT AKAN SEMBUH TAMPA MEMAKAN UBAT DAN PEMBEDAHAN.

SETIAP PENYAKIT  ALLAH TURUNKAN PENYEMBUHNYA.


GAMBARAJAH INI  MENUNJUKAN URAT YG TERSEPIT DIANTARA TULANG BELAKANG DAN  TULANG RUSUK DAN SAYA MENAFIKAN BUKAN DI SEBABKAN TULANG RAWAN YG DI DAKWA OLEH DOKTOR2 SELURUH DUNIA.


Saturday, July 4, 2015

ASMA (PENAT ATAU LELAH )

ASMA  terbahagi kepada 2 ketogeri -

a) Asma yg disebabkan urat jantung di T2 tersepit.
    urat jantung di tulang rusuk dan tulang belakang T2 telah tersepit ini menyebabkan darah tidak dapat mengalir ke paru - paru dgn sempurna dan belakulah sesak nafas yg kretikal sebab dalam darah kurang oksigen  .

gambarajah 1.

gambarajah 2 .ubatan utk penyakit asmagambarajah 3 menunjukan urat jantung di T2 tersepit. b) Asma (penat) disebabkan urat buah pingang  tersepit di T4 kiri dan kanan.
     dalam keadaan ini perut akan menjadi kembungFriday, June 12, 2015

KAEDAH RAWATAN DIPUSAT RAWATAN PRISSNA KEMBALIKAN URAT YG TERSEPIT KEPADA NORMAL .

Gambarajah 1  menunjukan urat tersepit diantara tulang rusuk dan tulang belakang ini berlaku setelah pesakit terjatuh dengan kuat atau belaku kemalangan dan kemungkinan juga pesakit terlalu lama mengangkat (mengalas ) bebanan yg berat dibelakang sepanjang pekerjaannya. Gambarajah 2 menunjukan tulang rusuk setelah direngangkan (dirawat ) dari tulang belakang dan urat kembali normal utk berfungsi mengalirkan darah dengan normal
Thursday, May 28, 2015

PERBAGAI PENYAKIT DI SEBABKAN URAT TERSEPIT DI TULANG TENGKOK C6 DAN C7.

Gambarajah 1 menunjukan urat tersepit di tulang leher C6 & dan C7 .diantara tulang bahu manusia, ini merupakan pejalanan darah yg paling utama yg menyambungkan urat ke kepala dan ketangan.
jika ini belaku anda akan mengalami banyak penyakit di kepala seperti  gila(hilang akal) resdun g,barah otak,pecah pembuluh darah,mata buat,kelabu dan kerosakan pada syistem mata
,telinga pekak,lemah tenaga batin,masel menjadi keras dan sakit di paha,letih ,lesu tak bermaya,bengkak di leher,bengkak gusi,sakit kepala,,strok di  muka,mulut herot,lemah utk berjalan dll penyakit yg kronik.
 

                              

Tuesday, May 26, 2015

GAMBARAJAH 1 .ANALISA TEMPAT2 PENYAKIT KEPADA MANUSIA

Gambarajah 1 ini menunjukan sebab2 penyakit itu belaku jika darah tidak dapat mengalir ketempat yg nak ditujuinya ini berlaku kerana urat yg berada di sisi tulang belakang telah dihimpit oleh tulang rusuk manusia.


gambarajah 2 ini menunjukan urat tersepit diantara tulang belakang dan tulang rusuk seperti dlm bulatan kuning ini.dan jika urat tersepit di C7 yaitu tulang tengkok yg disisi tulang rusuk T1 ,diantara tulang tengkok dan tulang bahu ,manusia akan mengalami penyakit..
rabun mata,buta ,kebas kaki tangan,lenguh bahu,migren (sakit kepala)kebas kaki,megantok,kencing manis,darah tinggi,bengkak kaki,tomo,sakit pingang,gila,lenguh kaki,lesu,cepat marah dll

TULANG RUSUK MENYEBABKAN URAT TERSEPIT DI TULANG BELAKANG BUKAN TULANG RAWAN.

Gambar rajah 1 tulang belakang dan kedudukan urat yg berada disisi tulang belakang.


Gambar rajah 2. menunjukan urat yg berada disisi tulang belakang telah tersepit diantara tulang belakang dan tulang rusuk dan bukan tulang rawan menyebabkan urat tersepit.


Gambar rajah 3, menunjukan tulang rawan mengembang dan menekan urat yg berada di tulang belakang, ini yg dikaji oleh pakar2 perubatan dunia,bagi saya ini kesilapan besar yg dibuat oleh pakar2 perubatan,hasil kajian saya selama 15th dan hasil rawatan saya bukan tulang rawan itu tetapi urat yg tersepit disebabkan tulang rusuk,sebab itu ramai pesakit yg telah di bedah tulang belakang tidak sembuh malah ia akan alami sakit yg sama selepas dibuat pembedahan.
 ini hasilkajian dan rawatan saya selama 15th ini..

yg sebenarnya urat tersepit disebabkan tulang rusuk telah menekan urat yg berada disisi tulang belakang seperti gambar rajah 2.

IKUTI PERKEMBANGAN PESAKIT YG SEDANG DI RAWAT...

di sini hanya paparkan gambar pesakit yg Kronik sahaja...