Jenis-jenis penawar penyakit yg di rawat :-

Anda mungkin tidak pecaya dan mungkin ada yg berkata tidak logik bila saya megatakan saya merawat semua jenis penyakit tidak perlu pembedahan , tidak perlu makan ubat dan pesakit tidak perlu menghabiskan ribuan wang utk menyembuhkan penyakit yg dialami,


Insyallah saya akan merawat yg terbaik utk menyembuhkan penyakit anda dalam masa 5 minit .Alhamdulillah teknik yg saya gunakan untuk merawat dan menolong menyembuh ribuan pesakit selama 16 tahun ini seperti.

kancel payu dara,kancel otak ,kancel hidung deman,selsema,asma,lemah jantung,sakit jantung, sakit lutut,kebas kaki dan tangan,perut kembung,koma,tomo,kencing manis,darah tinggi,mudah tertidur,sukar hendak tidur,sakit tangan ,sakit kaki,tumit,tapak kaki sakit,lemah badan,cepat letih,strok,slicdics,tulang bengkok, mati pucuk,kurang nafsu lelaki dan wanita,sakit kepala,mata kelabu,mata silau,cepat mengantuk,sakit pinggan,sakit buah pinggan,batu karang, yg sudah buat baypast,yg sudah buat dialisis semua jenis penyakit yg penah saya rawat ..alhamdulillah kesembuhan itu pasti.


pembedahan bay pas jantung,buah pinggan,otak dll bukan jalan penyelesai ,doktor tidak pernah berpikir utk mencari jalan penyelesai malah doktor setiap hari mencipta penyakit dan mencipta ubat - ubatan sahaja, pembedahan dan ubat- ubatan bukan jalan pemyembuhan tapi pesakit menjadi penagih dadah yg di istiraf oleh doktor dan kerajaan, dadah dan pembedahan bukan penyembuh malah sengsara .


jika di izin Allah saya mahu lihat teknik rawatan saya ini di pratik seluruh dunia dan dapat menolong jutaan manusia tampa makan ubat,tampa pembedahan, tampa kos yg tinggi dan mencari penyelesai sebab- sebab penyakit yang di alami oleh manusia sejagat.saya dengan iklas ingin menolong siapa saja yang sakit.jika ada pakar-pakar perubantan dunia ingin berkongsi merawat dan menyembuh penyakit saya sedia bekerja sama ..insyallah.


Islam way of live

yang benar

Asfanizam AbdullahMonday, July 24, 2017

"AGENDA JAHAT” DI DALAM INDUSTRI PERUBATAN MODEN_*

"AGENDA JAHAT” DI DALAM INDUSTRI PERUBATAN MODEN_*
Tahukah anda bahawa Industri perubatan moden merupakan industri yang kedua terbesar di dunia selepas industri minyak mentah? Purata pendapatan tahun 2013 untuk industri perubatan ialah melebihi USD1.32 Trillion.
Oleh kerana matlamat sebenar industri perubatan adalah untuk mengaut keuntungan, maka *_jangan berharap_* mereka akan “menyembuhkan” penyakit anda. Anda adalah “pelanggan tetap” mereka.
*_Perkataan “Cure” atau “Penawar” adalah suatu istilah yang “DI HARAMKAN” didalam kamus kedoktoran dan mereka hanya mahu menggunakan perkataan “Treatment” atau “Berubat”._*
Di dalam Bahasa Greek, perkataan *_“Pharmacy”_* bermaksud *_“SIHIR”_*. Kenapa jadi begitu?
*_Ubat Sintetik (Tiruan)_*
Setiap ubat yang dibuat oleh syarikat perubatan (BIG PHARMA) adalah dari jenis sintetik iaitu *_tiruan_* (bukan dari bahan semulajadi). Bahan-bahan yang digunakan oleh mereka terdiri dari *_kimia dan racun yang amat merbahaya._*
Ubat tersebut dicipta untuk menghilangkan kesan-kesan sampingan akibat sesuatu penyakit dan *_bukannya untuk menyembuhkan penyakit._* Contohnya ialah ubat untuk penyakit kencing manis. Ubat kencing manis hanya akan mengurangkan tahap kencing manis tersebut dan bukannya menyembuhkan penyakit kencing manis. Sebab itu para pesakit terpaksa makan ubat untuk sepanjang hayat mereka.
Malah ubat kencing manis tersebut juga akan memberi kesan buruk sehingga mengakibatkan penyakit lain pula akan muncul. Begitulah seterusnya sehingga pesakit tersebut meninggal dunia.
*_Antibiotics_*
Antibiotics ialah sejenis ubat yang akan membunuh kesemua bakteria (yang baik dan jahat) didalam badan kita. Ini akan memberi peluang kepada bakteria jahat untuk bertambah di dalam badan kerana tidak ada keseimbangan. Akibatnya ialah kita akan mudah mendapat penyakit seperti kanser (cancer), kerosakan buah pinggang dan sebagainya.
Antibiotics juga boleh mengakibatkan masalah hilang ingatan atau digelar sebagai *_“memory loss”._*
Bawang putih (garlic) merupakan Antibiotics yang semulajadi dan telah digunakan sejak beribu-ribu tahun untuk mengubati berbagai jenis penyakit. Amalkan memakan Antibiotics semulajadi iaitu bawang putih (garlic). Antibiotics semula jadi (bawang putih) tidak ada sebarang kesan sampingan untuk kesihatan.
*_Chemotherapy_*
Penyakit kanser (indonesia~kanker) merupakan punca pendapatan utama industri perubatan moden. Sebenarnya telahpun ada banyak cara semulajadi untuk menyembuhkan penyakit kanser tetapi tidak dibenarkan oleh industri perubatan moden (BIG PHARMA).
Chemotherapy digunakan oleh para doktor untuk “berubat” pesakit kanser. TETAPI chemotherapy mempunyai kesan sampingan yang sungguh dahsyat iaitu ia akan membunuh sel-sel yang sihat, membunuh pesakit dengan cepat, kerosakan sistem pertahanan badan (immune system), dan banyak lagi.
Apabila pesakit kanser itu mati selepas proses Chemotherapy, maka para doktor akan menyalahkan penyakit kanser tersebut dan bukan menyalahkan Chemotherapy.
Chemotherapy merupakan punca keuntungan nombor 1 kepada hospital dan klinik. Dari setiap 100 pesakit, 97 pesakit akan mati kerana Chemotherapy. Hanya 2% hingga 3% sahaja yang akan hidup selepas rawatan Chemotherapy.
*GcMAF*
Para doktor (yang jahat) amat takut sekiranya pesakit kanser tahu tentang “GcMAF” iaitu rawatan yang menggunakan sejenis protin dalam darah.
Oleh kerana rawatan GcMAF adalah sungguh murah maka para doktor (yang jahat) amat menentang penggunaan GcMAF untuk merawat pesakit kanser.
Di Amerika, lebih dari 50 doktor yang menggunakan “GcMAF” telah dibunuh oleh *_MAFIA PERUBATAN_* yang didalangi oleh FDA dan syarikat-syarikat perubatan besar (BIG PHARMA).
*Bagaimanakah “GcMAF” melawan kanser?*
"Macrophages" adalah *"Ketua"* dalam sistem pertahanan badan dan akan sentiasa memberikan arahan kepada "Tentera"(immune system), untuk melawan virus.
Virus pula akan menghasilkan "Nagalase" iaitu sejenis enzim yang akan menghalang penghasilan vitamin "D" dalam "Macrophages" dan mengakibatkan "Macrophages" menjadi lemah dan tidak aktif.
Maka pada ketika itu, badan kita pula akan menghasilkan"GcMAF" iaitu sejenis protin dalam darah. "GcMAF" akan menolong untuk mengaktifkan semula "Macrophages".
Para pesakit kanser akan mempunyai "Nagalase" yang terlalu banyak dalam badan mereka kerana "Nagalase"dihasilkan oleh virus. Oleh itu, "Macrophages" tidak akan aktif dan tidak dapat melawan penyakit.. Jadi para doktor (yang baik) akan menyuntik "GcMAF" untuk mengaktifkan semula "Macrophages" supaya dapat melawan penyakit kanser.
Anda boleh membeli GcMAF melalui link ini: https://gcmaf.se/
*_Suntikan Vaksin_*
Setiap vaksin (MMR, Tdap, Dtap, Gardasil dan sebagainya) terdapat di dalamnya sel manusia yang diambil dari bayi yang mati akibat keguguran. Apabila sel ini disuntik kedalam badan manusia, maka sistem pertahanan badan (immune system) akan menganggapnya sebagai benda asing dan akan menyerang sel tersebut. Apabila ini berlaku, maka sel badan kita juga akan dianggap sebagai benda asing oleh sistem pertahanan badan kita. Maka *_peluang untuk mendapat penyakit kanser dan juga berbagai penyakit lain adalah tinggi._*
Di dalam vaksin juga terdapat virus yang telah diubahsuai oleh saintis *_(yahudi illuminati)_* dan virus tersebut boleh menyebabkan manusia menjadi bodoh dan tidak mampu untuk mengurus diri sendiri, contohnya ialah penyakit *_“Autism”._*
*_Virus adalah ciptaan manusia_*
Kesemua “Virus” yang terdapat di zaman ini contohnya seperti AIDS, SARS, EBOLA, ZIKA, H1NI semuanya dari babi.anjing ,haiwan yang tidak disembelih dan makanan yang haram sebagainya adalah ciptaan manusia (yahudi illuminati) dan dibuat di dalam makmal. Setiap tahun mereka akan menciptakan suatu “virus” yang baru dan akan menyebarkannya melalui suntikan vaksin yang kononnya untuk *_“berubat”_* penyakit tersebut. Sebab itulah “virus” tersebut tidak pernah wujud 100 tahun dulu malah ibu bapa kita juga tidak pernah mendengarnya sewaktu mereka masih kecil.
Penciptaan “virus” tersebut adalah sebahagian daripada *_“Agenda 21”_* dari United Nations (UN).
Bidang kedoktoran telah digunakan oleh *_“yahudi illuminati”_*
*Kesimpulan:*
*Allah S.W.T. telahpun menciptakan “Cure” atau “Penawar”
Sesudah dibaca sila share

Tuesday, July 11, 2017

SEBAB MANUSIA MENDAPAT PENYAKIT. - JAWAPAN DARI PRISSNA

DUNIA PERUBATAN SEMAKIN JAUH MENYIMPANG OLEH KAPITALIS  YANG MENCARI KEUNTUNGAN SEMATA - MATA.

   Dunia perubatan masa kini hanya berlegar dlm dunia mencipta ubat yang penuh dengan bahan kimia atau dadah untuk menahan kesakitan semata2. kapitalis terus mencari kekayaan disebalik kesakitan manusia. sakit kita makan ubat penahan kesakitan dan mencipta ubat untuk cairkan darah  jalan penyelesai masih belum di temui.
   
      Akhir2 ini mencipta ubat menjadi kegilaan semua pakar perubatan moden untuk kayakan kapitalis yg bersekonkol dengan pakar2 perubatan .malangnya jalan penyelesai masih ditahap yang agak rendah.pesakit dibebani dengan penambahan ubat-ubatan yg semakin mengila.dari satu ubata ke dua ubat dari dua ke tiga ubatan semuanya untuk menahan kesakitan,inilah permassalahan yang yang dialami oleh pengkaji perubatan moden.

     mengapa para saintis tidak pernah menkaji megapa manusia itu menghidap penyakit? para pengkaji perubatan dunia hanya mengkaji di benak pemikiran mereka sahaja mereka tidak pernah menjadi  diri mereka bahan kajian untuk mencari sebab penyakit, sebab itu ingin saya katakan  dalam islam sudah ada penyelesai .Islam itu mudah dan Islam tidak menyusahkan manusia malah Islam menberi pertunjuk jalan yang benar.

   Saya mahu para pengkaji perubatan moden jangan sekadar mengkaji mencipta ubat - ubatan sahaja.tetapi tidak pernah berfikir dan mengkaji mengapa manusia itu mengalami penyakit. mudah dan cepat jika mengikut Islam.manusia itu mengalami penyakit semuanya disebabkan Darah tidak boleh berfungsi / mengalir ke laluan yang hendak di tujui , jika kurang darah manusia akan sakit dan mati. pernah kah parasainstis menkaji mengapa darah tidak boleh mengalir dan megapa darah kurang mengalir.? sebabnya pakar perubatan moden hanya tertumpu kepada mencipta ubat dan mencari kekayaan untuk kapitalis.

     Sebab manusia mengalami kesakitan semuanya disebabkan kurangnya darah mengalir ke tempat yang mereka tujui seperti ke jantung,kulit,tulang,rambut dan seluruh orgen manusia  dan setelah orgen -orgen manusia kurang menerima darah manusia akan menjadi lemah dan mudah mendapat penyakit ,lama kelamaan darah menjadi beku,penuh dengan lemak ,bahan kimia manusia itu mudah diserang berbagai penyakit mengikut urat yg darah mahu mengalir.

SEKIAN
yang menjalankan amanah Allah
Asfanizam Abdullah

GAMBAR RAJAH 1. UARAT TERSEPIT MENYEBABKAN DARAH TIDAK BOLEH MENGALIRGAMBARAJAH 2 .DARAH TIDAK BOLEH MENGALIR KE OTAK.


GAMBAR RAJAH 3 URAT TERSEPIT MENYEBABKAN DARAH TIDAK BOLEH MENGALIR SEPENUHNYA.
UBAT BUKAN PENYEMBUH  TAPI IA SEKADAR MENAHAN KESAKITAN SAHAJA.

KESEMUA PENYAKIT DISEBABKAN DARAH KURANG ATAU TIDAK BOLEH MENGALIR DENGAN SEPENUHYA .


Wednesday, June 7, 2017

PRISSNA ADA JAWAPAN SEBAB PENYAKIT KANSER DARAH

PELIKAN SAMPAI KEHARI INI DOKTOR TIDAK KETAHUI SEBAB TERJADINYA  PENYAKIT KANSEL DARAH 

Punca asas kanser darah atau leukemia ini tidak diketahui dengan pasti sampai kehari ini oleh pakar perubatan dunia  ,jika merawat hanya sekadar melihat sintom2 sebagai titik noktah untuk mencipta ubat  atau di bagi ubat kimo yg boleh menbunuh berbilion sel darah merah dalam tubuh badan manusia ini satu kelemahan dalam dunia perubatan. pesakit kansel darah ini sakit disebabkan darah tidak boleh keluar dan masuk ke buah pingang dengan lancar.


Apakah yang menyebabkan terjadinya leukemia( tidak ada tenaga)
Adalah diketahui bahawa leukemia terjadi apabila berlaku tindak balas tenaga yg semakin berkurangan .badan menjadi lesu,lemah tak bermaya,sebab pesakit ini semakin hari semakin lemah disebabkan darah semakin kurang sel yg sihat ,bila darah baru semakin kurang mengalir keseluruh tubuh badan .pesakit akan menjadi lemah tak bermaya dan kebas2 seluruh orgen,kulit dan tulang.
Tanda-Tanda Penyakit Leukemia
Tanda-tanda penyakit leukemia berpunca dari kegagalan buah pingang beroperasi sepenuhnya untuk mengeluar dan kitar semula sel darah baharu untuk menghasilkan sel-sel darah yang normal dan di hantar semula ke jantung untuk di agihkan kesemua orgen.

1.  Keletihan (disebabkan kekurangan darah baharu)
2.  badan menjadi lemah dan lesu
3.  Demam yang berpanjangan. 
4.  Kekurangan selera makan 
5.  Turun berat badan yang ketara 
6.  Kesakitan dalam tulang dan sendi.
7.  suhu dalaman badan panas.
8 . kembung perut dll.
JAWAPAN SEBAB BERLAKUNYA PENYAKIT KANSER DARAH

pesakit kansel darah ini sakit disebabkan darah tidak boleh keluar dan masuk ke buah pingang dengan lancar  ,Urat tersepit ditulang rusuk T3 dan T4  kiri dan kanan ,T3 mewakili urat tangan dan paru2 dan T4 mewakili urat utama buah pingang ,jika urat utama tersepit di T3 (L&R) Dan T4 (L&R)  pesakit akan mengalami tanda2 mengalami penyakit kansel darah.Wednesday, March 8, 2017

DARAH PENYEBAB MANUSIA SAKIT


banyak yang perlu saya huraikan mengenai darah disini saya cuba jelaskan bagi semua manusia faham apa itu darah dan fungi2 Darah.
1- penyakit itu berlaku disebabkan darah.
 
      a)    Darah kurang mengalir
      b)    Darah semakin hitam
      c)    Darah menbeku
      d)    Darah cair/ tak matang
      d)    Darah beracun / bahan kimia
      e)    Darah ada kuman babi dan anjing


Tuesday, February 7, 2017

KESILAPAN KAJIAN DAN PEMBEDAHAN OLEH PAKAR PERUBATAN MODEN.

Terlalu banyak kesilapan pembedahan dan penjelasan berlakunya penyakit oleh pakar perubatan dunia sehingga kini,megapa saya berani menyatakan kebenaran ini dan saya mahu doktor seluruh dunia mengakui kesilapan ini selepas menbaca apa yg saya jelaskan .

a) Pemakanan seharian
b) Kesilapan Pembedahan
c) sistem perjalanan darah manusia
d) sebab - sebab penyakit itu berlaku
e) Kuman atau virus
f) keracunan.

a) pemakanan seharian.
     dalam islam kami diajar sepenuhnya pemakanan yang mendatangkan penyakit dan tidak ada makanan yang Halal menbolehkan manusia itu mendapat penyakit dan makanan yang halal juga boleh jadi haram. seperti angur ditukar menjadi arak ,memakan rasuah dll dan makanan haram tetap haram tidak boleh menjadi halal seperti memakan Babi,anjing ,harta anak yatim(harta orang lain) rasuah dll
i) makanan yang halal
  tidak boleh menberi penyakit kepada manusia kecuali jika makan berlebihan ia mendatangkan kelesuan dan menjadi malas sebab ia boleh mengemokkan.

ii) makanan makruh
 seperti makanan laut dan darat di campur satu hidangan seperti sotong ,ketam,udang dan dimakan dengan ayam,daging lembu ia boleh menyebabkan berlakunya asid berlebihan dalam perut selepas 4 hingga 8 jam ia kekal dalam perut.makanan 2 alam dan makanan menyambar seperti burung helang sbb haiwan jenis ini makan apa saja tidak kira halal dan haram semua mereka memakanya.

iii) makanan yang haram.
     seperti babi,anjing,memakan haiwan yang tidak disembelih sebab darah tidak keluar habis dari haiwan itu, haiwan yang disembelih tidak menyebut nama ALLAH ,arak,memakan rasuah,riba ,memakan harta anak yatim dll.

iiii) makanan yang halal menjadi haram.
      makanan yang halal menjadi haram seperti wang hasil judi,riba,rasuah,harta orang lain.harta anak yatim, wang hasil mencuri,wang hasil judi ekor,toto,magnum ,angur,kelapa ,beras pulut dll yang halal ditukar menjadi arak, banyak lagi jika nak jelaskan.

b) Kesilapan Pembedahan.
    banyak kesilapan pembedahan yang tidak pernah di kaji semula seperti :-
i) pembedahan di L2 ,L3,L4 dan L5
ii) pembedahan di tulang lutut.
iii) pembedahan dipergelangan tanggan.
iv) pembedahan di tumit kaki
v) pembedahan di kepala sebab strok dan barah otak.
vi) pembedahan di mata
vii) pembedahan hidung
viii) pembedahan di tengkok C3,4 an 5.

b.i) kesilapan pembedahan di L2,L3,L4 dan L5 ia diketegorikan
       pesakit slipdisc(tulang lari),sakit pinggang ramai pesakit ini akan kekal sakit ditempat yang sama
       malah pesakit akan menjadi lebih sakit dan kaki menjadi kebas dan kejang selepas melakukan
       pembedahan ,                          
              dalam hasil kajian dan Rawatan saya pesakit slipdisc ini berlaku disebabkan pertindihan urat dengan tulang di T3 danT4  oleh tulang rusuk kiri dan kanan bukan disebabkan urat tertindih oleh tulang rawan yang di kaji oleh doktor.

contoh 1.
Gambar di bawah menunjukan kesilapan pembedahan oleh doktor untuk L2,3,4,dan 5 dish yg menghimpit urat.sedangkan di L2,3,4 dan 5 tidak pernah berlaku urat tersepit .

gambarajah di atas menunjukan kesilapan tempat pembedahan dan kesilapan penjelasan yg sebenar ,bukan disebabkan dics yang mengembang tetapi urat tersepit disebabkan oleh tulang rusuk kiri dan kanan yang menekan urat yg berada disisi tulang belakang.

gambarajah di bawah adalah hasil kajian dan rawatan saya untuk merawat pesakit jenis ini.
tempat sebenar pesakit slipdisc ini berlaku di T2,T3 dan T4contoh 2.

 Pembedahan Tonsil, Telinga dan Hidung bukan jalan penyelesai malah selepas pembedahan beberapa kali bengkak dalam hidung akan naik semula.ini semua disebabkan urat yang tersepit di T1 masih tersepit 


gambar contoh dibawah sebab berlakunya bengkak dalam hidung disebabkan urat  isi atau urat masel ke hidung tersepit di T1 kiri dan kanan ,lama kelamaan isi didalam ruang hidung akan menbengkak atau urat semakin sakit dan isi dinding dalam hidung,pipi,gusi dan mulut akan menjadi sakit(sensitif)  berlakulah kesakitan dan bengkak seluruh dinding2 dalamam di kerengkong,pipi dan dinding
 hidung dan mata.

bersambung -

Saturday, February 4, 2017

KEBANYAKAN PENYAKIT YANG DI ALAMI SELURUH DUNIA.

Seluruh dunia kebanyakan manusia mengalami penyakit yang sama.
1-  Lutut
2-  pinggang
3-  gastrik(kembung perut)
4-  sakit lutut
5 - slipdisk
6-  kebas kaki
7-  kebas tanggan
8-  pedih dada
9-  rabun
10-sakit kepala(migren )
11-Demam panas
12- selsema(resdung)
13- sakit mata
14- sakit tengkok
15- sakit tanggan
16- kaki bengkak
17- kencing manis
18- Darah tinggi
19- telinga pekak
20-

SEBAB SAKIT KRONIK BERLAKU

1- sakit kronik berlaku disebabkan pesakit sudah lama mengalami penyakit atau lebih
    dari 5 tahun keatas.
contoh seperti:-
   a) sakit kepala(migren) lama kelamaan pesakit ini akan menghidap penyakit kancel otak.
   b) selsema ,resdung pesakit ini lama kelamaan akan mendapat penyakit kancel hidung dan
       hidung berdarah .
   c) Kebas kaki dan tanggan pesakit ini akan mengalami penyakit kaki buruk(bahasa Doktor
       kencing manis dan strok kaki dan tanggan.
   d) kebas tanggan pesakit akan mengalami penyakit kronik sakit tanggan,pegelangan
       tanggan,sakit sendi bahu dan tanggan krem tak boleh bergerak.
   e) sakit pinggang pesakit yang lama mengalami sakit pinggang akan mendapat penyakit
        kronik seperti kembung dan perut bengkak,gastrik,buah pinggang kecut/sakit ,gaut dan
        kaki lemah utk berjalan kaki bengkak ,demam panas dan Slipped disc.
   f) sakit rabun pesakit yang menghidap rabun jauh dan dekat lama kelamaan akan menjadi
        rabun,buta dan katerek.
   g) darah tinggi atau angin terlalu banyak dalm urat utama pesakit ini akan mengalami            
        rabun,buta,pecah pembuluh darah di otak ,kancel otak ,badan menjadi semakin
        lemah,lesu,demam yg berpanjangan dll
   h) sakit bahu kiri dan kanan pesakit ini lama kelamaan akan mengalami penyakit kronik
        dibahu,sakit sendi bahu,krem kaki ,lumpuh,sakit sendi kaki dan tanggan , kebas kaki
       ,kaki buruk ,sawan,gila,kemurungan,mudah tidur,susah tidur dllSaturday, December 31, 2016

GILA ATAU HILANG INGATAN ( Alzheimer)

 GILA ATAU HILANG INGATAN

gila atau otak tidak boleh berfungsi berlaku disebebkan darah tidak dapat masuk sepenuhnya ke otak ,otak adalah peti penyimpan matlumat untuk manusia dan darah adalah penjana matlumat untuk manusia berfikir apa yang kita lihat ,deria bau ,perbuatan seharian ,deria rasa,sakit semuanya di simpan dalam otak, otak akan berfungsi dengan elok jika darah dapat mengalir sepenuhnya dalam otak, jika darah kurang mengalir otak akan mengalami kesakitan atau hilang daya ingatan sepenuhnya atau separuh ingatan ,ada yang hilang ingatan ini akan menjadi gila hilang ingatan 100% ada menjadi kemurungan,cepat marah,suka bercakap seorang - sorang, dan lain2 lagi.
     inilah hasil kajian saya selama 16 tahun  ,alhamdulillah ramai yg berpenyakit gila,kemurungan sudah menjadi manusia yang normal, otak bukan tugas mengerakan angota tubuh badan anda otak tugas atau fungsinya adalah menyimpam semua matlumat penting dan yang mengerakan anggota badan manusia adalah darah tiada darah tiadalah pergerakan,deria bau,deria ingatan,deria rasa,deria sakit,deria lidah,deria lihat dll.

     penyakit gila ini atau hilang ingatan sepenuhnya disebabkan memory tidak boleh berfungsi disebabkan  darah kurang dari 50% masuk atau darah keluar dari otak untuk dikitar semula menjadi darah yang normal,
1- DARAH MASUK KE OTAK
   darah dari jantung dihantar terus ke otak kurang dari 50% jumlahnya seseorang itu akan mudah mendapat penyakit megantuk,,sakit kepala,kansel otak,kansel hidung,rabun,buta ,telinga pekak,

2 - DARAH KELUAR DARI OTAK
 jika darah keluar dari otak kurang 50% untuk di proses semula seseorang itu akan mendapat penyakit seperti darah beku dlm otak,gila.kemurungan,sakit kepala,buta sebelah mata,rabun sebelah mata  dan perbagai lagi penyakit yg akan menyerang. sebabnya darah sudah kehabisan dalam otak atau darah kekeringan disebabkan darah sudah kering atau menbeku yg berbaki di dalam otak.


gambarajah 1 

gambarajah 2

 


 gambarajah 1 dan 2 di atas menunjukan urat uatam ke otak tersepit di T1 kiri atau kanan.kiri urat menbawa darah masuk ke otak dan sebelah kanan urat menbawa keluar darah dari otak untuk dikitar semula .
Hard Disk sama fungsinya dengan otak manusia ia menyimpan matlumat seharian.IKUTI PERKEMBANGAN PESAKIT YG SEDANG DI RAWAT...

di sini hanya paparkan gambar pesakit yg Kronik sahaja...