kata aluan

Semoga kalian di rahmati Allah
Dalam meniti kehidupan dunia yang serba mencabar ini,Manusia tidak dapat bertahan untuk hidup bersendirian tanpa meminta pertolongan dari orang lain.ada ketikanya tidak ada sebarang makluk yang mahu menolong manusia dan ada kalanya pula walau di bantu dan di tolong oleh semua manusia namun ia tetap tidak mendapati apa yang di hajatinya.Sebenarnya yang boleh menberi dan mampu memenuhi segala kehendak manusia hanyalah Allah s.w.t dialah tuhan yang maha agong,maha kaya dan maha pengasih lagi maha penyayang,kepadaNya menjadi tumpuan semua makluk memohon rakmatnya dan mengharapkan anugerahNya.semoga Allah menberkati kalian makluk yang bersyukur padaNya.

Jenis-jenis penawar penyakit yg di rawat :-

Anda mungkin tidak pecaya dan mungkin ada yg berkata tidak logik bila saya megatakan saya merawat semua jenis penyakit tidak perlu pembedahan , tidak perlu makan ubat dan pesakit tidak perlu menghabiskan ribuan wang utk menyembuhkan penyakit yg dialami,


Insyallah saya akan merawat yg terbaik utk menyembuhkan penyakit anda dalam masa 5 minit .Alhamdulillah teknik yg saya gunakan untuk merawat dan menolong menyembuh ribuan pesakit selama 16 tahun ini seperti.

kancel payu dara,kancel otak ,kancel hidung deman,selsema,asma,lemah jantung,sakit jantung, sakit lutut,kebas kaki dan tangan,perut kembung,koma,tomo,kencing manis,darah tinggi,mudah tertidur,sukar hendak tidur,sakit tangan ,sakit kaki,tumit,tapak kaki sakit,lemah badan,cepat letih,strok,slicdics,tulang bengkok, mati pucuk,kurang nafsu lelaki dan wanita,sakit kepala,mata kelabu,mata silau,cepat mengantuk,sakit pinggan,sakit buah pinggan,batu karang, yg sudah buat baypast,yg sudah buat dialisis semua jenis penyakit yg penah saya rawat ..alhamdulillah kesembuhan itu pasti.


pembedahan bay pas jantung,buah pinggan,otak dll bukan jalan penyelesai ,doktor tidak pernah berpikir utk mencari jalan penyelesai malah doktor setiap hari mencipta penyakit dan mencipta ubat - ubatan sahaja, pembedahan dan ubat- ubatan bukan jalan pemyembuhan tapi pesakit menjadi penagih dadah yg di istiraf oleh doktor dan kerajaan, dadah dan pembedahan bukan penyembuh malah sengsara .


jika di izin Allah saya mahu lihat teknik rawatan saya ini di pratik seluruh dunia dan dapat menolong jutaan manusia tampa makan ubat,tampa pembedahan, tampa kos yg tinggi dan mencari penyelesai sebab- sebab penyakit yang di alami oleh manusia sejagat.saya dengan iklas ingin menolong siapa saja yang sakit.jika ada pakar-pakar perubantan dunia ingin berkongsi merawat dan menyembuh penyakit saya sedia bekerja sama ..insyallah.


Islam way of live

yang benar

Asfanizam Abdullah


jenis-jenis penyakit yg dirawat
1- Tulang belakang 2-Urat belikat 3- Kebas kakitangan 4- Sakit sendi 5- sakit kepala (megerin) 6- Darah tinggi 7-Gaut 8- kurang nafsu 9- Lemah tubuh badan 10- Gestrik, 11 -mati pucuk ,12- mudah tidur,13 -susah tidur,14-pekak,rabun,

15-Pakison 16 - Penat(Asma,Lelah ) 17 - Sakit urat kaki & tanggan 18 - Lumpuh (strok) 19 - Lemah Jantung 20- Buah pinggang kecut 21- Sakit yg tidak di ketahui ,22- badan terasa lemah, 23lesu.tak bermaya, 24 kaki k -ebas,25 -susah tidur,26 -tomo, 27 -barah payu dara,28 -barah otak,29 -mata rabun dan hampir buta dan barah rahim.dll

Only 5 Minutes

ONLY 5 Minutes! ?!! Cure and solve diabetic, heart desease, high blood presure, clubfoot, migraine, multiple sclerosis, epilepsi , strok and hypothyroidism...INSYA ALLAH.

Tuesday, August 2, 2016

KANCEL KELENJAR LEHER


Kancel leher ( bengkak di leher ) bengkak di leher ini di sebabkan darah yg mengalir ke urat utama tengkok tersepit di C 7 , jika urat tersepit di  C7 bukan sahaja anda mendapat sakit kancel tengkok malah banyak lagi penyakit yang akan anda hadapi seperti mata rabun,sakit kepala,kancel hidung,resdung ,hidung tersumbat, berigus,suhu di kepala  panas,mata berair,kebas di kepala ,pipi, telinga pekak,sakit gigi disebabkan gusi bengkak , barah otak ,mata buta,gila dan lain2 lagi.Monday, August 1, 2016

MEGAPA ANDA SAKIT

MEGAPA ANDA SAKIT..

Mungkinan anda tidak pecaya apa yg saya tulis disini dan anda lebih pecaya pada doktor sebab mereka berlajar ilmu kedoktoran ,setelah doktor menbuat ujian darah  anda didapai  tekanan darah tinggi,kencing manis ,kolestrol banyak dalam darah dan suhu badan anda tinggi dan selepas itu doktor menberi anda ubat untuk anda memakannya setiap hari ? itu sahaja kerja doktor seharian bila anda pergi ke Hospital berjumpa doktor. adakah penyakit anda sembuh selepas anda memakan ubat...?jawapanya tidak ??? megapa tidak sembuh..? sebab anda hanya memakan ubat tahan sakit  yg di beri oleh Doktor bukan ubat utk menyembuh penyakit.

bagi saya jelaskan dengan ringkas di sini..sebab utama anda mengalami sakit adalah di sebabkan darah tidak dapat mengalir sepenuhnya ke tempat yang nak ditujui contoh,- megapa anda sakit kepala ...jawapanya darah kurang atau tidak dapat megalir ke pembuluh darah kepala anda.  .contoh 2 megapa anda kebas kaki sebab kaki anda kebas disebabkan darah kurang atau darah tidak dapat mengalir sepenuhnya di pembuluh darah kaki anda... anda pikirlah secara logik jika anda seorang yg punya fikiran yang waras sama ada betoi atau tidak...

sekian

SAKIT SENDI BAHU

T1 - SAKIT SENDI BAHU.

jika berlaku urat tersepit di T1 bukan sahaja mengalami sakit sendi bahu malah anda akan mengalami sakit kepala,sakit sendi bahu,kebas kaki dan tangan semakin lama urat T1 tersepit kemungkinan anda juga akan mengalami lumpuh tangan dan kaki..
jika anda sakit sendi bahu anda akan mengalami semua sakit sendi .sakit sendi bahu dan siku

sakit semua sendisakit kepala


sakit urat mata dan rabun 


SAKIT TANGANTulang rusuk di T3 telah tersepit dengan urat utama tangan ,Bila urat T3 tersepit anda akan mengalami sakit tangan yg amat sangat  di pegelangan tangan2 gambarajah di atas menunjukan pegelangan tangan ada sakit dan ini yg dinamakan sakit atau lenguh di pergelangan tangan.

Tuesday, July 26, 2016

Sakit buah pingang (4) kaki bengkak..kebas kaki.penat hampir lumpuh

Tn hj Abd muthalib indra bin husin darikota Belut sabah
    Mengalami sakit buah pingang peringkat 4  hampir 6 tahun.  Juga  kaki bengkak dan kaki kebas hampir lumpuh
   Selepas di rawat  3 kali  pada 24.7.2016 / 26.7.16 selama 3 hari baliau datang  alhamdulillah  .beliau  sihat boleh  berjalan  tidak kebas  tidak bengkak lagi dan  buah pingang sudah normal..
    Syukur pada Allah dgn keizinanya.


gambar diatas  hari petama dirawat
gambar 2 hari ke 3 dirawat.sihat walafiat..

Wednesday, March 9, 2016

KAKI BENGKAK

KAKI BENGKAK SAMPAI KE PINGGANG RAHSIA 5 MINIT BOLEH MERAWAT SEMUA  JENIS PENYAKIT .INSYALLAH.

         2 golongan akan mengalami kaki bengkak
        
         1- orang yg sakit pinggang
         2 - Ibu yang mengandung dan selepas bersalin.

          Dua golongan ini mengalami sakit pinggang yang kronik dan kaki mereka akan menbengkak ada yang cepat bengkak dan ada yang mengambil masa yang agak lama untuk menbengkak keseluruhan kaki    
     sampai ke badan.doktor megatakan ini asid berlebihan dalam badan atau mengalami sakit gaut dan Doktor hanya mencipta penyakit dan cipta ubat
        Dari hasil kajian dan Rawatan selama 16 tahun ini saya telah berjaya menemui penyembuh penyakit ini alhamdulillah , saya boleh merawat penyakit ini.penyembuhnya hanya dapat di nikmati bila anda datang merawat dengan saya 
     di Pusat Rawtan Prissna , untuk pembaca blog saya. penyakit kaki bengkak ini berlaku disebabkan tulang   belakang di T12 telah  belaku slipdisc dan urat tersepit di T4 .T12 penyebab utama berlakunya kaki bengkak dan buruk.
    
 
Gambarajah di atas menunjukan tulang belakang di T12 telah menjadi slip dish ,pesakit akan mengalami sakit pinggang dan lenguh Pinggang yang kronik.dan urat yang berada di T$ kiri atau kanan telah tersepit dengan tulang rusuk.


gambarajah 1  kaki akan menbengkak bila anda duduk terlalu lama

 gambarajah 2 setelah kaki anda sakit terlalu lama darah semakin berkurangan mengalir ke kaki ,kaki anda akan kebas dan kaki anda akan menajdi gatal lama kelamaan menjadi kudis dan luka.


gambarajah 3

gambarajah 4 kaki yang sudah hitam seperti gambarajah ini menunjukan darah sudah tidak dapat mengalir kaki anda akan luka dan hitam


gambar rajah 5, gambarajah menunjukan kaki anda sudah mula hitam dan akan luka kemungkinan menjadi buruk.


gambar rajah 6,kaki menjadi buruk dan buruk sehingga kaki terpaksa di potong.

 gambarajah 7, kaki buruk dan akan terus buruk.

sebab utama kaki bengkak ,kaki hitam dan kaki buruk seperti gambarajah diatas semuanya  disebabkan darah tidak dapat mengalir ke kulit,tulang,daging dan seluruh kaki pesakit di T12 dan T4kiri/kanan.


Thursday, February 18, 2016

PESAKIT KENCING MANIS,JANTUNG DAN BUAH PINGANG SUDAH NORMAL

Beliau sakit kencing manis,jantung susah bernafas sebab perut kembung dan buah pingang di mana urinium berlebihan  tahap  (900 ) tahap sudah buat hemolisis..

setelah buat rawatan 6 kali pesakit sudah kembali normal..alhamdulillah

4 jari kaki beliau telah di potong

IKUTI PERKEMBANGAN PESAKIT YG SEDANG DI RAWAT...

di sini hanya paparkan gambar pesakit yg Kronik sahaja...