Jenis-jenis penawar penyakit yg di rawat :-

Anda mungkin tidak pecaya dan mungkin ada yg berkata tidak logik bila saya megatakan saya merawat semua jenis penyakit tidak perlu pembedahan , tidak perlu makan ubat dan pesakit tidak perlu menghabiskan ribuan wang utk menyembuhkan penyakit yg dialami,


Insyallah saya akan merawat yg terbaik utk menyembuhkan penyakit anda dalam masa 5 minit .Alhamdulillah teknik yg saya gunakan untuk merawat dan menolong menyembuh ribuan pesakit selama 16 tahun ini seperti.

kancel payu dara,kancel otak ,kancel hidung deman,selsema,asma,lemah jantung,sakit jantung, sakit lutut,kebas kaki dan tangan,perut kembung,koma,tomo,kencing manis,darah tinggi,mudah tertidur,sukar hendak tidur,sakit tangan ,sakit kaki,tumit,tapak kaki sakit,lemah badan,cepat letih,strok,slicdics,tulang bengkok, mati pucuk,kurang nafsu lelaki dan wanita,sakit kepala,mata kelabu,mata silau,cepat mengantuk,sakit pinggan,sakit buah pinggan,batu karang, yg sudah buat baypast,yg sudah buat dialisis semua jenis penyakit yg penah saya rawat ..alhamdulillah kesembuhan itu pasti.


pembedahan bay pas jantung,buah pinggan,otak dll bukan jalan penyelesai ,doktor tidak pernah berpikir utk mencari jalan penyelesai malah doktor setiap hari mencipta penyakit dan mencipta ubat - ubatan sahaja, pembedahan dan ubat- ubatan bukan jalan pemyembuhan tapi pesakit menjadi penagih dadah yg di istiraf oleh doktor dan kerajaan, dadah dan pembedahan bukan penyembuh malah sengsara .


jika di izin Allah saya mahu lihat teknik rawatan saya ini di pratik seluruh dunia dan dapat menolong jutaan manusia tampa makan ubat,tampa pembedahan, tampa kos yg tinggi dan mencari penyelesai sebab- sebab penyakit yang di alami oleh manusia sejagat.saya dengan iklas ingin menolong siapa saja yang sakit.jika ada pakar-pakar perubantan dunia ingin berkongsi merawat dan menyembuh penyakit saya sedia bekerja sama ..insyallah.


Islam way of live

yang benar

Asfanizam AbdullahThursday, September 28, 2017

KAKI DAN TANGAN LEMAH UNTUK BERGERAK.

Adik ini berumur 4 tahun dan tidak mampu bergerak dan berjalan ,tangan menjadi lemah dan kaki sudah tidak mampu berdiri ,sudah hampir setahun adik ini tidak boleh bergerak bebas seperti kanak2 normal, ibubapa beliaun tidak tahu sebab apa anak mereka jadi semakin lemah,Bila saya lihat urat di bahu didapati uratnya bengkak di T1 dan disahkan adik ini terjatuh  semasa bermain atau menungang basikal, prissna menasihatkan awasi anak2 dan jangan lalai memantau keadaan ank2 anda ketika bermain.


video

VEDIO 1 MENUNJUKAN KANAK2 INI TIDAK MAMPU BERJALAN DAN MENGANKAT TANGAN .


video

VEDIO 2 .MENUNJUKAN  KANAK2 INI SUDAH MULA MENUNJUKAN PERGERAKAN KAKI DAN TANGAN NYA,

vedio dibawah adalah kiriman ayah  adik ini setelah adik ini menerima rawatan kali ke 7  dipusat rawatan Prissna .keadaanya sudah pulih 90% seperti kanak2 normal.insyallah


video


pesakit ini mengalami urat tersepit di  T1 ,kemungkinan besar  kanak2 ini terjatuh  dalam keadaan terduduk ,TANGAN KANAN TIDAK BOLEH BERGERAK SELEPAS BERSALIN

22/9/2017
GAMBAR BABY HARI KE 3   MENUNJUKAN TANGAN KANAN TIDAK BERGERAK YANG DI SAH KAN OLEH DOKTOR.SURAT PENGESAHAN MENYATAKAN TANGAN KANAN TIDAK BERFUNGSI

VEDIO DI BAWAH MENUNJUKAN BABY SETELAH DIRAWAT  HARI KE 8.

video


video

VEDIO BABY HARI KE 9 SELEPAS BERSALINurat bahu kanan baby ini tersepit di T1 sebelah kanan 
ALHAMDULILLAH KINI BABY INI SUDAH NORMAL SETELAH DIRAWAT.

Wednesday, September 27, 2017

SEBAB - SEBAB UTAMA MANUSIA MENDAPAT PENYAKIT YANG TIDAK PERNAH DI KAJI OLEH PAKAR PERUBATAN DUNIA (kupasan terakhir untuk pengetahuan semua manusia didunia ini)

27/9/2017
1 - URAT TERSEPIT DITULANG RUSUK KIRI DAN KANAN DI TULANG BELAKANG
      C7 dan T1
Jika berlaku urat  utama tersepit di tulang rusuk kiri dan kanan yg berada di tulang belakang C7 dan T1 manusia akan mengalami paling banyak penyakit seperti :-
a) Lumpuh ,barah otak,barah hidung, rabun,buta,gila ,kebas kaki dan tangan,sakit bahu kronik,tangan tak boleh angkat,sakit sendi2 ,gauat,pekak,sakit tapak kaki ,sakit tangan,sakit bawah lutut.tegang di peha belakang dan depan,sesak nafas , darah tinggi ,kencing manis,darah rendah , darah putih berlebihan, kebas tangan ,badan jadi  miang (gatai) bila berpeluh , mati pucuk 100% , lemah seluruh badan (letih) tak bermaya,tak boleh berjalan,resdung (kansel hidung) hidung berdarah ,sakit  lutut di bawah lutut,tegang paha,mengantuk(mudah tidur dan susah nak tidur) sakit tapak kaki  dan (sedang meneliti apa lagi panyakit yang berkaitan)
2 - URAT TERSEPIT DITULANG RUSUK KIRI DAN KANAN DI TULANG BELAKANG T 2

Urat  yang berada di T2 merupakan urat utama ke jantung ,hati,limpa,hempedu dan jika urat kiri dan kanan yang melalui T2 ini tersepit anda akan mengalami sakit jantung,kansel hati,kansel paru2 kansel darah ,kebocoran proten(tak logik) sakit hempedu(batu di hempedu) tubuh badan anda menjadi letih(dr kata kencing manis badan semakin kurus) jantung berlubang,lemah jantung , sesak nafas ,mata menjadi kuning, perut kembung ,seluruh badan menjadi bengkak,sesak nafas (sedang meneliti apa penyakit yang berkaitan)3- URAT TERSEPIT DITULANG RUSUK KIRI DAN KANAN DI TULANG BELAKANG DI T3
Urat yg tersepit di tulang rusuk kiri dan kanan ditulang belakang T3 boleh menyebabkan anda sakit tangan di bahu sampai ke siku,letih disebabkan urat ini bersambung terlalu dekat dengan paru- paru. Barah payu dara,sakit di sendi2 tangan dan jari,tangan tak boleh angkat ,penat (asma) darah rendah ,angin di kepala,sesak nafas (sedang meneliti apa penyakit  yang berkaitan)

4- URAT TERSEPIT DITULANG RUSUK KIRI DAN KANAN DI TULANG BELAKANG DI T4

Urat yg tersepit di tulang rusuk kiri dan kanan ditulang belakang T4 boleh menyebabkan anda sakit sakit pingang sampai kelutut,sakit lutut,paha kebas,kaki kebas pedih ditepi peha, masel buah pingang tegang,buah pingang kecut dan bengkak,perut kembung,sakit hulu hati,lemah seluruh angota badan,rabun dekat,mengantuk (mudah tidur) gastrit,gauot,kaki bengkak,prostat urat buah pingang air kencing tegang,kencing tak lawas ,angin seluruh badan,

Monday, September 25, 2017

MANUSIA LALAI PENYEBAB MENDAPAT PENYAKIT

ALLAH tidak menberi manusia sakit tetapi  manusia sakit disebabkan  lalai ,cuai ,keluh kesah ,sombong, memakan wang haram dan sebagai apa yg dilarang oleh Allah,banyak ayat Al Quran menjelaskan keadaan manusia dan jika kita kata Allah bagi manusia sakit bermakna ia sudah berlawanan dengan sifat 20 , banyak ayat menjelaskan ciptaan manusia dan kejadian manusia  yang sempurna. kitaambil contoh yg ringkas adakah tuan/puan bila anak anda dilahirkan anda pukul sehingga cacat atau anda bunuh anak anda ? sudah tentu tidak sebab itu anak anda  begitu uga lah dengan Allah dia mencipta makluknya manusia sebaik2 ciptaan .kesakitan yang berlaku kepada manusia adalah disebabkan kelalai manusia itu sendiri.
  1. Allah tidak menciptakan sesuatu kecuali yang terbaik.
لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي أَحْسَنِ تَقْوِيمٍ -٤-
“Sungguh, Kami telah Menciptakan manusia dalam bentuk yang sebaik-baiknya”
(At-Tin 4)
الَّذِي أَحْسَنَ كُلَّ شَيْءٍ خَلَقَهُ وَبَدَأَ خَلْقَ الْإِنسَانِ مِن طِينٍ -٧-
Yang Memperindah segala sesuatu yang Dia Ciptakan dan yang Memulai penciptaan manusia dari tanah,
(As-Sajdah 7)
صُنْعَ اللَّهِ الَّذِي أَتْقَنَ كُلَّ شَيْءٍ -٨٨-
“(Itulah) ciptaan Allah yang Mencipta dengan sempurna segala sesuatu.”
(An-Naml 88)
اللَّهُ الَّذِي جَعَلَ لَكُمُ الْأَرْضَ قَرَاراً وَالسَّمَاء بِنَاء وَصَوَّرَكُمْ فَأَحْسَنَ صُوَرَكُمْ -٦٤-
“Allah-lah yang Menjadikan bumi untukmu sebagai tempat menetap dan langit sebagai atap, dan Membentukmu lalu Memperindah rupamu.”
(Ghofir 64)
خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ بِالْحَقِّ وَصَوَّرَكُمْ فَأَحْسَنَ صُوَرَكُمْ وَإِلَيْهِ الْمَصِيرُ -٣-
“Dia Menciptakan langit dan bumi dengan (tujuan) yang benar, Dia Membentuk rupamu lalu Memperbagus rupamu, dan kepada-Nya tempat kembali.”
(At-Taghobun 3)
فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ -١٤-
“Maha Suci Allah, Pencipta yang paling baik.”
(Al-Mukminun 14)
  1. Allah menyusun manusia dengan bentuk yang terbaik.


Sesungguhnya manusia diciptakan bersifat keluh kesah lagi kikir".)

Firman Allah Subhanahu Wa Ta'ala:


("Sesungguhnya manusia diciptakan bersifat keluh kesah .)

{QS. Al Ma`aarij [70]:19).

Pada ayat ini ditegaskan bahwa manusia itu bersifat suka berkeluh kesah . Namun, sifat ini dapat diubah jika dituruti petunjuk Tuhan yang dinyatakan-Nya dalam ayat 22 s.d. 24.


(Kecuali orang-orang yang mengerjakan shalat),

{QS. Al Ma`aarij [70]:22}


(Yang mereka itu tetap mengerjakan shalatnya),

{QS. Al Ma`aarij [70]:23}


(Dan orang-orang yang dalam hartanya tersedia bagian tertentu),

{QS. Al Ma`aarij [70]:24}
Di samping mengerjakan shalat untuk mengingat dan menghambakan diri kepada Allah, manusia diperintahkan agar selalu meneliti harta yang telah dianugerahkan Allah kepadanya; apakah dalam harta itu telah atau belum ada hak orang miskin yang meminta-minta, dan orang miskin yang tidak mempunyai sesuatu apapun. Jika ada hak mereka, segera mengeluarkan hak itu, karena dia percaya bahwa selama ada hak orang lain dalam hartanya itu, berarti hartanya belum lagi suci, Allah Subhanahu Wa Ta'ala berfirman:

خُذْ مِنْ أَمْوَالِهِمْ صَدَقَةً تُطَهِّرُهُمْ وَتُزَكِّيهِمْ بِهَا

Artinya:

Ambillah zakat dari sebagian harta mereka, dengan zakat itu kamu membersihkan dan menyucikan mereka.

(QS. At Taubah: 103).

Dari perkataan "Haqqun ma'lum" (bahagian yang tertentu) dipahami bahwa yang dimaksud dengan ayat ini ialah sedekah wajib. yaitu zakat. Apalagi dalam ayat ini penyebutannya diiringi dengan penyebutan shalat.

Di dalam Alquran terdapat dua puluh tujuh tempat yang menyebutkan secara beriringan perintah mengerjakan shalat dengan perintah mengerjakan zakat. Hal ini menunjukkan bahwa shalat dan zakat itu mempunyai hubungan yang erat.

 Dengan shalat, seorang dapat menyucikan dirinya dari perbuatan-perbuatan syirik, (dari segala perbuatan terlarang, dan menyerahkan serta menghambakan diri kepada Allah saja. Sedangkan dengan zakat; seseorang dapat menyucikan hartanya dari milik orang lain serta menanamkan keyakinan dalam dirinya bahwa harta yang dikaruniakan Allah itu, harus digunakan dan dimanfaatkan untuk jalan-jalan yang diridhai Allah. Dan harta itu semata-mata sebagai alat untuk mencari keridhaan-Nya, bukan sebagai tujuan hidup dengan mengumpulkan kekayaan. Dengan perkataan lain bahwa zakat itu adalah hasil dari perwujudan dari berhasilnya shalat yang dikerjakan seseorang.

 Manusia yang menghindari petunjuk Tuhan dan seruan Rasul; mereka adalah orang-orang yang sesat.

Firman Allah sebagai berikut:

وَمَا أَكْثَرُ النَّاسِ وَلَوْ حَرَصْتَ بِمُؤْمِنِينَ

Artinya:

Dan sebagian besar manusia tidak akan beriman, walaupun kamu sangat menginginkannya.

(QS. Yusuf: 103).

Manusia sampai sesat dari jalan Allah karena ia bersifat tergesa-gesa, gelisah dan kikir itu, bukanlah merupakan ketentuan dari Allah terhadapnya, tetapi mereka menjadi mukmin atau menjadi kafir itu adalah karena usaha dan pilihan mereka sendiri. Hal ini sesuai dengan firman Allah Subhanahu Wa Ta'ala.:

هُوَ الَّذِي خَلَقَكُمْ فَمِنْكُمْ كَافِرٌ وَمِنْكُمْ مُؤْمِنٌ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ

Artinya:

"Dialah yang menciptakan kamu maka di antara kamu ada yang kikir dan di antara kamu ada yang beriman Dan Allah Maha Melihat apa yang kamu kerjakan."

(QS. At Taghabun: 2).

Kepada manusia dibentangkan jalan yang lurus yang menuju kepada keridaan Allah dan kebahagiaan hidup di dunia dan di akhirat sebagaimana yang disampaikan Rasulullah yang termuat dalam Alquran dan hadis. Di samping itu terbentang pula jalan yang sesat, jalan yang dimurkai-Nya yang menuju kepada tempat yang penuh derita dan sengsara di akhirat nanti. Manusia boleh memilih sa1ah satu dari kedua jalan itu; jalan mana yang akan ditempuhnya, apakah jalan yang lurus atau jalan yang sesat. Kemudian mereka diberi balasan nanti sesuai dengan pilihan mereka itu.

Maha Benar Allah dengan Segala Firman-Nya.

QS. Al-'Ashr:1-3


وَالْعَصْرِ (1) إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ (2) إِلَّا الَّذِينَ آَمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ (3

“Demi masa (1). Sesungguhnya manusia itu benar-benar dalam kerugian (2). Kecuali orang-orang yang beriman dan mengerjakan amal saleh dan saling menasihati supaya mentaati kebenaran dan nasihat-menasihati supaya menetapi kesabaran (3)”. Monday, July 24, 2017

"AGENDA JAHAT” DI DALAM INDUSTRI PERUBATAN MODEN_*

"AGENDA JAHAT” DI DALAM INDUSTRI PERUBATAN MODEN_*
Tahukah anda bahawa Industri perubatan moden merupakan industri yang kedua terbesar di dunia selepas industri minyak mentah? Purata pendapatan tahun 2013 untuk industri perubatan ialah melebihi USD1.32 Trillion.
Oleh kerana matlamat sebenar industri perubatan adalah untuk mengaut keuntungan, maka *_jangan berharap_* mereka akan “menyembuhkan” penyakit anda. Anda adalah “pelanggan tetap” mereka.
*_Perkataan “Cure” atau “Penawar” adalah suatu istilah yang “DI HARAMKAN” didalam kamus kedoktoran dan mereka hanya mahu menggunakan perkataan “Treatment” atau “Berubat”._*
Di dalam Bahasa Greek, perkataan *_“Pharmacy”_* bermaksud *_“SIHIR”_*. Kenapa jadi begitu?
*_Ubat Sintetik (Tiruan)_*
Setiap ubat yang dibuat oleh syarikat perubatan (BIG PHARMA) adalah dari jenis sintetik iaitu *_tiruan_* (bukan dari bahan semulajadi). Bahan-bahan yang digunakan oleh mereka terdiri dari *_kimia dan racun yang amat merbahaya._*
Ubat tersebut dicipta untuk menghilangkan kesan-kesan sampingan akibat sesuatu penyakit dan *_bukannya untuk menyembuhkan penyakit._* Contohnya ialah ubat untuk penyakit kencing manis. Ubat kencing manis hanya akan mengurangkan tahap kencing manis tersebut dan bukannya menyembuhkan penyakit kencing manis. Sebab itu para pesakit terpaksa makan ubat untuk sepanjang hayat mereka.
Malah ubat kencing manis tersebut juga akan memberi kesan buruk sehingga mengakibatkan penyakit lain pula akan muncul. Begitulah seterusnya sehingga pesakit tersebut meninggal dunia.
*_Antibiotics_*
Antibiotics ialah sejenis ubat yang akan membunuh kesemua bakteria (yang baik dan jahat) didalam badan kita. Ini akan memberi peluang kepada bakteria jahat untuk bertambah di dalam badan kerana tidak ada keseimbangan. Akibatnya ialah kita akan mudah mendapat penyakit seperti kanser (cancer), kerosakan buah pinggang dan sebagainya.
Antibiotics juga boleh mengakibatkan masalah hilang ingatan atau digelar sebagai *_“memory loss”._*
Bawang putih (garlic) merupakan Antibiotics yang semulajadi dan telah digunakan sejak beribu-ribu tahun untuk mengubati berbagai jenis penyakit. Amalkan memakan Antibiotics semulajadi iaitu bawang putih (garlic). Antibiotics semula jadi (bawang putih) tidak ada sebarang kesan sampingan untuk kesihatan.
*_Chemotherapy_*
Penyakit kanser (indonesia~kanker) merupakan punca pendapatan utama industri perubatan moden. Sebenarnya telahpun ada banyak cara semulajadi untuk menyembuhkan penyakit kanser tetapi tidak dibenarkan oleh industri perubatan moden (BIG PHARMA).
Chemotherapy digunakan oleh para doktor untuk “berubat” pesakit kanser. TETAPI chemotherapy mempunyai kesan sampingan yang sungguh dahsyat iaitu ia akan membunuh sel-sel yang sihat, membunuh pesakit dengan cepat, kerosakan sistem pertahanan badan (immune system), dan banyak lagi.
Apabila pesakit kanser itu mati selepas proses Chemotherapy, maka para doktor akan menyalahkan penyakit kanser tersebut dan bukan menyalahkan Chemotherapy.
Chemotherapy merupakan punca keuntungan nombor 1 kepada hospital dan klinik. Dari setiap 100 pesakit, 97 pesakit akan mati kerana Chemotherapy. Hanya 2% hingga 3% sahaja yang akan hidup selepas rawatan Chemotherapy.
*GcMAF*
Para doktor (yang jahat) amat takut sekiranya pesakit kanser tahu tentang “GcMAF” iaitu rawatan yang menggunakan sejenis protin dalam darah.
Oleh kerana rawatan GcMAF adalah sungguh murah maka para doktor (yang jahat) amat menentang penggunaan GcMAF untuk merawat pesakit kanser.
Di Amerika, lebih dari 50 doktor yang menggunakan “GcMAF” telah dibunuh oleh *_MAFIA PERUBATAN_* yang didalangi oleh FDA dan syarikat-syarikat perubatan besar (BIG PHARMA).
*Bagaimanakah “GcMAF” melawan kanser?*
"Macrophages" adalah *"Ketua"* dalam sistem pertahanan badan dan akan sentiasa memberikan arahan kepada "Tentera"(immune system), untuk melawan virus.
Virus pula akan menghasilkan "Nagalase" iaitu sejenis enzim yang akan menghalang penghasilan vitamin "D" dalam "Macrophages" dan mengakibatkan "Macrophages" menjadi lemah dan tidak aktif.
Maka pada ketika itu, badan kita pula akan menghasilkan"GcMAF" iaitu sejenis protin dalam darah. "GcMAF" akan menolong untuk mengaktifkan semula "Macrophages".
Para pesakit kanser akan mempunyai "Nagalase" yang terlalu banyak dalam badan mereka kerana "Nagalase"dihasilkan oleh virus. Oleh itu, "Macrophages" tidak akan aktif dan tidak dapat melawan penyakit.. Jadi para doktor (yang baik) akan menyuntik "GcMAF" untuk mengaktifkan semula "Macrophages" supaya dapat melawan penyakit kanser.
Anda boleh membeli GcMAF melalui link ini: https://gcmaf.se/
*_Suntikan Vaksin_*
Setiap vaksin (MMR, Tdap, Dtap, Gardasil dan sebagainya) terdapat di dalamnya sel manusia yang diambil dari bayi yang mati akibat keguguran. Apabila sel ini disuntik kedalam badan manusia, maka sistem pertahanan badan (immune system) akan menganggapnya sebagai benda asing dan akan menyerang sel tersebut. Apabila ini berlaku, maka sel badan kita juga akan dianggap sebagai benda asing oleh sistem pertahanan badan kita. Maka *_peluang untuk mendapat penyakit kanser dan juga berbagai penyakit lain adalah tinggi._*
Di dalam vaksin juga terdapat virus yang telah diubahsuai oleh saintis *_(yahudi illuminati)_* dan virus tersebut boleh menyebabkan manusia menjadi bodoh dan tidak mampu untuk mengurus diri sendiri, contohnya ialah penyakit *_“Autism”._*
*_Virus adalah ciptaan manusia_*
Kesemua “Virus” yang terdapat di zaman ini contohnya seperti AIDS, SARS, EBOLA, ZIKA, H1NI semuanya dari babi.anjing ,haiwan yang tidak disembelih dan makanan yang haram sebagainya adalah ciptaan manusia (yahudi illuminati) dan dibuat di dalam makmal. Setiap tahun mereka akan menciptakan suatu “virus” yang baru dan akan menyebarkannya melalui suntikan vaksin yang kononnya untuk *_“berubat”_* penyakit tersebut. Sebab itulah “virus” tersebut tidak pernah wujud 100 tahun dulu malah ibu bapa kita juga tidak pernah mendengarnya sewaktu mereka masih kecil.
Penciptaan “virus” tersebut adalah sebahagian daripada *_“Agenda 21”_* dari United Nations (UN).
Bidang kedoktoran telah digunakan oleh *_“yahudi illuminati”_*
*Kesimpulan:*
*Allah S.W.T. telahpun menciptakan “Cure” atau “Penawar”
Sesudah dibaca sila share

Tuesday, July 11, 2017

SEBAB MANUSIA MENDAPAT PENYAKIT. - JAWAPAN DARI PRISSNA

DUNIA PERUBATAN SEMAKIN JAUH MENYIMPANG OLEH KAPITALIS  YANG MENCARI KEUNTUNGAN SEMATA - MATA.

   Dunia perubatan masa kini hanya berlegar dlm dunia mencipta ubat yang penuh dengan bahan kimia atau dadah untuk menahan kesakitan semata2. kapitalis terus mencari kekayaan disebalik kesakitan manusia. sakit kita makan ubat penahan kesakitan dan mencipta ubat untuk cairkan darah  jalan penyelesai masih belum di temui.
   
      Akhir2 ini mencipta ubat menjadi kegilaan semua pakar perubatan moden untuk kayakan kapitalis yg bersekonkol dengan pakar2 perubatan .malangnya jalan penyelesai masih ditahap yang agak rendah.pesakit dibebani dengan penambahan ubat-ubatan yg semakin mengila.dari satu ubata ke dua ubat dari dua ke tiga ubatan semuanya untuk menahan kesakitan,inilah permassalahan yang yang dialami oleh pengkaji perubatan moden.

     mengapa para saintis tidak pernah menkaji megapa manusia itu menghidap penyakit? para pengkaji perubatan dunia hanya mengkaji di benak pemikiran mereka sahaja mereka tidak pernah menjadi  diri mereka bahan kajian untuk mencari sebab penyakit, sebab itu ingin saya katakan  dalam islam sudah ada penyelesai .Islam itu mudah dan Islam tidak menyusahkan manusia malah Islam menberi pertunjuk jalan yang benar.

   Saya mahu para pengkaji perubatan moden jangan sekadar mengkaji mencipta ubat - ubatan sahaja.tetapi tidak pernah berfikir dan mengkaji mengapa manusia itu mengalami penyakit. mudah dan cepat jika mengikut Islam.manusia itu mengalami penyakit semuanya disebabkan Darah tidak boleh berfungsi / mengalir ke laluan yang hendak di tujui , jika kurang darah manusia akan sakit dan mati. pernah kah parasainstis menkaji mengapa darah tidak boleh mengalir dan megapa darah kurang mengalir.? sebabnya pakar perubatan moden hanya tertumpu kepada mencipta ubat dan mencari kekayaan untuk kapitalis.

     Sebab manusia mengalami kesakitan semuanya disebabkan kurangnya darah mengalir ke tempat yang mereka tujui seperti ke jantung,kulit,tulang,rambut dan seluruh orgen manusia  dan setelah orgen -orgen manusia kurang menerima darah manusia akan menjadi lemah dan mudah mendapat penyakit ,lama kelamaan darah menjadi beku,penuh dengan lemak ,bahan kimia manusia itu mudah diserang berbagai penyakit mengikut urat yg darah mahu mengalir.

SEKIAN
yang menjalankan amanah Allah
Asfanizam Abdullah

GAMBAR RAJAH 1. UARAT TERSEPIT MENYEBABKAN DARAH TIDAK BOLEH MENGALIRGAMBARAJAH 2 .DARAH TIDAK BOLEH MENGALIR KE OTAK.


GAMBAR RAJAH 3 URAT TERSEPIT MENYEBABKAN DARAH TIDAK BOLEH MENGALIR SEPENUHNYA.
UBAT BUKAN PENYEMBUH  TAPI IA SEKADAR MENAHAN KESAKITAN SAHAJA.

KESEMUA PENYAKIT DISEBABKAN DARAH KURANG ATAU TIDAK BOLEH MENGALIR DENGAN SEPENUHYA .


IKUTI PERKEMBANGAN PESAKIT YG SEDANG DI RAWAT...

di sini hanya paparkan gambar pesakit yg Kronik sahaja...