kata aluan

Semoga kalian di rahmati Allah
Dalam meniti kehidupan dunia yang serba mencabar ini,Manusia tidak dapat bertahan untuk hidup bersendirian tanpa meminta pertolongan dari orang lain.ada ketikanya tidak ada sebarang makluk yang mahu menolong manusia dan ada kalanya pula walau di bantu dan di tolong oleh semua manusia namun ia tetap tidak mendapati apa yang di hajatinya.Sebenarnya yang boleh menberi dan mampu memenuhi segala kehendak manusia hanyalah Allah s.w.t dialah tuhan yang maha agong,maha kaya dan maha pengasih lagi maha penyayang,kepadaNya menjadi tumpuan semua makluk memohon rakmatnya dan mengharapkan anugerahNya.semoga Allah menberkati kalian makluk yang bersyukur padaNya.

Jenis-jenis penawar penyakit yg di rawat :-

Sakit Biasa
1- Tulang belakang 2-Urat belikat 3- Kebas kakitangan 4- Sakit sendi 5- sakit kepala (megerin) 6- Darah tinggi 7-Gaut 8- kurang nafsu 9- Lemah tubuh badan 10- Gestrik

Sakit Kronik
1-Pakison 2- Penat(Asma,Lelah ) 3 - Sakit saraf
4- Lumpuh (strok) 5 - Lemah Jantung 6- Buah pinggang kecut shj 7- Sakit yg tidak di ketahui 8- badan terasa lemah,lesu.tak bermaya,ke dua kaki kebas,kurang pendengaran,susah tidur,tomo,barah payu dara,barah otak,mata rabun dan hampir buta dan barah rahim...

Only 5 Minutes

ONLY 5 Minutes! ?!! Cure and solve diabetic, heart desease, high blood presure, clubfoot, migraine, multiple sclerosis, epilepsi , strok and hypothyroidism...INSYA ALLAH.

Saturday, July 4, 2015

ASMA (PENAT ATAU LELAH )

ASMA  terbahagi kepada 2 ketogeri -

a) Asma yg disebabkan urat jantung di T2 tersepit.
    urat jantung di tulang rusuk dan tulang belakang T2 telah tersepit ini menyebabkan darah tidak dapat mengalir ke paru - paru dgn sempurna dan belakulah sesak nafas yg kretikal sebab dalam darah kurang oksigen  .

gambarajah 1.

gambarajah 2 .ubatan utk penyakit asmagambarajah 3 menunjukan urat jantung di T2 tersepit. b) Asma (penat) disebabkan urat buah pingang  tersepit di T4 kiri dan kanan.
     dalam keadaan ini perut akan menjadi kembungFriday, June 12, 2015

KAEDAH RAWATAN DIPUSAT RAWATAN PRISSNA KEMBALIKAN URAT YG TERSEPIT KEPADA NORMAL .

Gambarajah 1  menunjukan urat tersepit diantara tulang rusuk dan tulang belakang ini berlaku setelah pesakit terjatuh dengan kuat atau belaku kemalangan dan kemungkinan juga pesakit terlalu lama mengangkat (mengalas ) bebanan yg berat dibelakang sepanjang pekerjaannya. Gambarajah 2 menunjukan tulang rusuk setelah direngangkan (dirawat ) dari tulang belakang dan urat kembali normal utk berfungsi mengalirkan darah dengan normal
Thursday, May 28, 2015

PERBAGAI PENYAKIT DI SEBABKAN URAT TERSEPIT DI TULANG TENGKOK C6 DAN C7.

Gambarajah 1 menunjukan urat tersepit di tulang leher C6 & dan C7 .diantara tulang bahu manusia, ini merupakan pejalanan darah yg paling utama yg menyambungkan urat ke kepala dan ketangan.
jika ini belaku anda akan mengalami banyak penyakit di kepala seperti  gila(hilang akal) resdun g,barah otak,pecah pembuluh darah,mata buat,kelabu dan kerosakan pada syistem mata
,telinga pekak,lemah tenaga batin,masel menjadi keras dan sakit di paha,letih ,lesu tak bermaya,bengkak di leher,bengkak gusi,sakit kepala,,strok di  muka,mulut herot,lemah utk berjalan dll penyakit yg kronik.
 

                              

Tuesday, May 26, 2015

GAMBARAJAH 1 .ANALISA TEMPAT2 PENYAKIT KEPADA MANUSIA

Gambarajah 1 ini menunjukan sebab2 penyakit itu belaku jika darah tidak dapat mengalir ketempat yg nak ditujuinya ini berlaku kerana urat yg berada di sisi tulang belakang telah dihimpit oleh tulang rusuk manusia.


gambarajah 2 ini menunjukan urat tersepit diantara tulang belakang dan tulang rusuk seperti dlm bulatan kuning ini.dan jika urat tersepit di C7 yaitu tulang tengkok yg disisi tulang rusuk T1 ,diantara tulang tengkok dan tulang bahu ,manusia akan mengalami penyakit..
rabun mata,buta ,kebas kaki tangan,lenguh bahu,migren (sakit kepala)kebas kaki,megantok,kencing manis,darah tinggi,bengkak kaki,tomo,sakit pingang,gila,lenguh kaki,lesu,cepat marah dll

TULANG RUSUK MENYEBABKAN URAT TERSEPIT DI TULANG BELAKANG BUKAN TULANG RAWAN.

Gambar rajah 1 tulang belakang dan kedudukan urat yg berada disisi tulang belakang.


Gambar rajah 2. menunjukan urat yg berada disisi tulang belakang telah tersepit diantara tulang belakang dan tulang rusuk dan bukan tulang rawan menyebabkan urat tersepit.


Gambar rajah 3, menunjukan tulang rawan mengembang dan menekan urat yg berada di tulang belakang, ini yg dikaji oleh pakar2 perubatan dunia,bagi saya ini kesilapan besar yg dibuat oleh pakar2 perubatan,hasil kajian saya selama 15th dan hasil rawatan saya bukan tulang rawan itu tetapi urat yg tersepit disebabkan tulang rusuk,sebab itu ramai pesakit yg telah di bedah tulang belakang tidak sembuh malah ia akan alami sakit yg sama selepas dibuat pembedahan.
 ini hasilkajian dan rawatan saya selama 15th ini..

yg sebenarnya urat tersepit disebabkan tulang rusuk telah menekan urat yg berada disisi tulang belakang seperti gambar rajah 2.

Saturday, May 17, 2014

penyakit yg tidak dapat di kesan...

penyakit yg mungkin para-para doktor dan pengubat tidak dapat kesan , ramai yg datang merawat di prissna mengalami perbagai penyakit yg tidak diketahui penyakitnya,ada yg terlantar di hospital dan di rumah bertahun-tahun sebab tak tahu apa penyakitnya seperti badan menjadi lemah,lesu ,hilang akal,senak dlm perut ,perut bengkak,tanggan menjadi sakit di sendi -sendi, hampir menjadi buta, bila penyakit ini melanda pesakit terpaksa menangung kesakitan yg lama dan hampir putus asa mahu tak mahu terpaksa makan ubat yg tak berfungsi utk merawat ada yg pergi jumpa bomoh dan ustaz2 mereka megatakan penyakit ini kena buatan orang penyakit ini saka itu yg selalu di keluarkan pd pesakit2 sehinggakan ramai yg syirik kepada Allah swt.
utk pengetahuan semua umat manusia semua penyakit ada penawarnya ( bahasa yg popular ubat) tapi yg sebenarnya sebab musabab penyakit itu oleh kerana darah tidak dapat megalir ke urat saraf ke seluruh organ-organ manusia seperti kulit,jantung,kakitanggan,paru2,hati,hempedu,mata,telingga,limpa,hati dan seluruh angota manusia...inilah jalan penyelesaiyan yg kita iginkan..insyallah datang lah utk mencubanya sendiri mudah dan ringkas..

Thursday, April 24, 2014

Heart bypass ( saluran baru utk jantung)

bypass adalah menbuat saluran urat atau saraf yg baru utk jantung sebab saluran urat jantung tersumbat  kata doktor  lemak berlebihan dlm darah sebab itu darah tak dapat megalir kejantung dgn baik.oleh itu  doktor mengambil jalan pintas utk menyembuhkan pesakit itu dikira terbaik utk org yg perlukan rawatan. tetapi mungkin pesakit perlukan pembedahan dan kos yg berpuluh2 ribu utk merawatnya .alhamdulillah itu sudah baik utk menolong pesakit
tetapi bagi kes rawatan dipusat rawatan Prissna tak perlu pembedahan dan tak perlu kos yg tinggi . tak perlu buat urat saraf gantian ..pusat rawatan prissna akan cuba  memulihkan urat saraf yg  tersumbat  itu kembali  dgn mengeluarkan kembali urat yg tersepit di tulang rusuk T2 dan T3 sebelah kiri dgn teknik yg telah di guna pakai selama 15th ..insyallah . 

gambarajah 1 menunjukan doktor menambah gantian urat pada jantung.

                                                                             

gambarajah 2 menunjukan kedudukan urat yg tersepit di tulang T2


gambarajah 3 ini menunjukan urat tersepit di tulang belakang dan tulang rusuk ,beginilah kedudukan urat yg tersepit di tulang belakang dan rusuk. T2.
IKUTI PERKEMBANGAN PESAKIT YG SEDANG DI RAWAT...

di sini hanya paparkan gambar pesakit yg Kronik sahaja...