kata aluan

Semoga kalian di rahmati Allah
Dalam meniti kehidupan dunia yang serba mencabar ini,Manusia tidak dapat bertahan untuk hidup bersendirian tanpa meminta pertolongan dari orang lain.ada ketikanya tidak ada sebarang makluk yang mahu menolong manusia dan ada kalanya pula walau di bantu dan di tolong oleh semua manusia namun ia tetap tidak mendapati apa yang di hajatinya.Sebenarnya yang boleh menberi dan mampu memenuhi segala kehendak manusia hanyalah Allah s.w.t dialah tuhan yang maha agong,maha kaya dan maha pengasih lagi maha penyayang,kepadaNya menjadi tumpuan semua makluk memohon rakmatnya dan mengharapkan anugerahNya.semoga Allah menberkati kalian makluk yang bersyukur padaNya.

Jenis-jenis penawar penyakit yg di rawat :-

Anda mungkin tidak pecaya dan mungkin ada yg berkata tidak logik bila saya megatakan saya merawat semua jenis penyakit tidak perlu pembedahan , tidak perlu makan ubat dan pesakit tidak perlu menghabiskan ribuan wang utk menyembuhkan penyakit yg dialami,


Insyallah saya akan merawat yg terbaik utk menyembuhkan penyakit anda dalam masa 5 minit .Alhamdulillah teknik yg saya gunakan untuk merawat dan menolong menyembuh ribuan pesakit selama 16 tahun ini seperti.

kancel payu dara,kancel otak ,kancel hidung deman,selsema,asma,lemah jantung,sakit jantung, sakit lutut,kebas kaki dan tangan,perut kembung,koma,tomo,kencing manis,darah tinggi,mudah tertidur,sukar hendak tidur,sakit tangan ,sakit kaki,tumit,tapak kaki sakit,lemah badan,cepat letih,strok,slicdics,tulang bengkok, mati pucuk,kurang nafsu lelaki dan wanita,sakit kepala,mata kelabu,mata silau,cepat mengantuk,sakit pinggan,sakit buah pinggan,batu karang, yg sudah buat baypast,yg sudah buat dialisis semua jenis penyakit yg penah saya rawat ..alhamdulillah kesembuhan itu pasti.


pembedahan bay pas jantung,buah pinggan,otak dll bukan jalan penyelesai ,doktor tidak pernah berpikir utk mencari jalan penyelesai malah doktor setiap hari mencipta penyakit dan mencipta ubat - ubatan sahaja, pembedahan dan ubat- ubatan bukan jalan pemyembuhan tapi pesakit menjadi penagih dadah yg di istiraf oleh doktor dan kerajaan, dadah dan pembedahan bukan penyembuh malah sengsara .


jika di izin Allah saya mahu lihat teknik rawatan saya ini di pratik seluruh dunia dan dapat menolong jutaan manusia tampa makan ubat,tampa pembedahan, tampa kos yg tinggi dan mencari penyelesai sebab- sebab penyakit yang di alami oleh manusia sejagat.saya dengan iklas ingin menolong siapa saja yang sakit.jika ada pakar-pakar perubantan dunia ingin berkongsi merawat dan menyembuh penyakit saya sedia bekerja sama ..insyallah.


Islam way of live

yang benar

Asfanizam Abdullah


jenis-jenis penyakit yg dirawat
1- Tulang belakang 2-Urat belikat 3- Kebas kakitangan 4- Sakit sendi 5- sakit kepala (megerin) 6- Darah tinggi 7-Gaut 8- kurang nafsu 9- Lemah tubuh badan 10- Gestrik, 11 -mati pucuk ,12- mudah tidur,13 -susah tidur,14-pekak,rabun,

15-Pakison 16 - Penat(Asma,Lelah ) 17 - Sakit urat kaki & tanggan 18 - Lumpuh (strok) 19 - Lemah Jantung 20- Buah pinggang kecut 21- Sakit yg tidak di ketahui ,22- badan terasa lemah, 23lesu.tak bermaya, 24 kaki k -ebas,25 -susah tidur,26 -tomo, 27 -barah payu dara,28 -barah otak,29 -mata rabun dan hampir buta dan barah rahim.dll

Only 5 Minutes

ONLY 5 Minutes! ?!! Cure and solve diabetic, heart desease, high blood presure, clubfoot, migraine, multiple sclerosis, epilepsi , strok and hypothyroidism...INSYA ALLAH.

Sunday, September 11, 2016

URAT TERSEPIT( DARAH TAK BERFUNGSI ) PENYEBAB UTAMA MANUSIA SAKIT.     GAMBAR RAJAH 1 DAN 2
 MENUNJUKAN URAT UTAMA DI C7 ,T1,T2,T3 ,T4 ,T5
  ,KESEMUA URAT UTAMA INI TERUS KE ORGEN MANUSIA.


          Sebab utama manusia mengalami perbagai penyakit pada hari ini, para ilmuan seluruh dunia
          menyalahkan  makanan seharian ,semua itu kajian yg sunguh memalukan dan terlalu cetek    
          berfikir ,contoh jika manusia makan gula berlebihan akan mendapat penyakit kencing manis    
          jika makanan berminyak ( lemak ) berlebihan akan mendapat darah tinggi kerana kolestrol     
          banyak dalam badan  jika kurang makan susu tulang akan menjadi reput semua itu
          saya katakan  kajian yg salah.

          jangan salahkan saya bila saya mengatakan kajian doktor itu satu penipuan dan tidak boleh
          diterima pakai. saya bagi contoh lagi mengenai makan gula berlebihan ada manusia yang
          kurang( normal) akan mendapat buruk kaki dan di potong ada yg darah tinggi tidak
          mengalami pening2 ramai yang sakit jantung tidak hisap rokok ada yang sakit buah
          pinggang tetapi sihat yang peliknya megapa mudah doktor menbuat andai yg manusia itu
          sakit sebab makanan?

          saya boleh jawab semua persoalan itu dengan mudah semua penyakit bukan disebabkan
         dari makanan yg halal tetapi semua penyakit di sebabkan darah tidak dapat mengalir
         secukupnya keseluruh orgen utama manusia dan jika darah tidak dapat berfungsi (kitar
         semula dengan normal darah yg lama akan menjadi tua yg tidak menpunyai zat untuk
         berfungsi lagi) memang ada darah di orgen manusia tetapi darah yang tua darah
         ( darah yang kotor ) yang tidak menpunyai sebarang zat dan  keperluan untuk menberi
         sebarang tenaga untuk tumbesaran  manusia ..  

contoh : gambar rajah 1gambar rajah 2 menunjukan  lebih dekat lagi urat yg tersepit.

jika ada ilmuan dan doktor hendak berkongsi ilmu boleh tulis dalam ruangan ulasan..Tuesday, August 2, 2016

KANCEL KELENJAR LEHER


Kancel leher ( bengkak di leher ) bengkak di leher ini di sebabkan darah yg mengalir ke urat utama tengkok tersepit di C 7 , jika urat tersepit di  C7 bukan sahaja anda mendapat sakit kancel tengkok malah banyak lagi penyakit yang akan anda hadapi seperti mata rabun,sakit kepala,kancel hidung,resdung ,hidung tersumbat, berigus,suhu di kepala  panas,mata berair,kebas di kepala ,pipi, telinga pekak,sakit gigi disebabkan gusi bengkak , barah otak ,mata buta,gila dan lain2 lagi.Monday, August 1, 2016

MEGAPA ANDA SAKIT

MEGAPA ANDA SAKIT..

Mungkinan anda tidak pecaya apa yg saya tulis disini dan anda lebih pecaya pada doktor sebab mereka berlajar ilmu kedoktoran ,setelah doktor menbuat ujian darah  anda didapai  tekanan darah tinggi,kencing manis ,kolestrol banyak dalam darah dan suhu badan anda tinggi dan selepas itu doktor menberi anda ubat untuk anda memakannya setiap hari ? itu sahaja kerja doktor seharian bila anda pergi ke Hospital berjumpa doktor. adakah penyakit anda sembuh selepas anda memakan ubat...?jawapanya tidak ??? megapa tidak sembuh..? sebab anda hanya memakan ubat tahan sakit  yg di beri oleh Doktor bukan ubat utk menyembuh penyakit.

bagi saya jelaskan dengan ringkas di sini..sebab utama anda mengalami sakit adalah di sebabkan darah tidak dapat mengalir sepenuhnya ke tempat yang nak ditujui contoh,- megapa anda sakit kepala ...jawapanya darah kurang atau tidak dapat megalir ke pembuluh darah kepala anda.  .contoh 2 megapa anda kebas kaki sebab kaki anda kebas disebabkan darah kurang atau darah tidak dapat mengalir sepenuhnya di pembuluh darah kaki anda... anda pikirlah secara logik jika anda seorang yg punya fikiran yang waras sama ada betoi atau tidak...

sekian

SAKIT SENDI BAHU

T1 - SAKIT SENDI BAHU.

jika berlaku urat tersepit di T1 bukan sahaja mengalami sakit sendi bahu malah anda akan mengalami sakit kepala,sakit sendi bahu,kebas kaki dan tangan semakin lama urat T1 tersepit kemungkinan anda juga akan mengalami lumpuh tangan dan kaki..
jika anda sakit sendi bahu anda akan mengalami semua sakit sendi .sakit sendi bahu dan siku

sakit semua sendisakit kepala


sakit urat mata dan rabun 


SAKIT TANGANTulang rusuk di T3 telah tersepit dengan urat utama tangan ,Bila urat T3 tersepit anda akan mengalami sakit tangan yg amat sangat  di pegelangan tangan2 gambarajah di atas menunjukan pegelangan tangan ada sakit dan ini yg dinamakan sakit atau lenguh di pergelangan tangan.

Tuesday, July 26, 2016

Sakit buah pingang (4) kaki bengkak..kebas kaki.penat hampir lumpuh

Tn hj Abd muthalib indra bin husin darikota Belut sabah
    Mengalami sakit buah pingang peringkat 4  hampir 6 tahun.  Juga  kaki bengkak dan kaki kebas hampir lumpuh
   Selepas di rawat  3 kali  pada 24.7.2016 / 26.7.16 selama 3 hari baliau datang  alhamdulillah  .beliau  sihat boleh  berjalan  tidak kebas  tidak bengkak lagi dan  buah pingang sudah normal..
    Syukur pada Allah dgn keizinanya.


gambar diatas  hari petama dirawat
gambar 2 hari ke 3 dirawat.sihat walafiat..

IKUTI PERKEMBANGAN PESAKIT YG SEDANG DI RAWAT...

di sini hanya paparkan gambar pesakit yg Kronik sahaja...