kata aluan

Semoga kalian di rahmati Allah
Dalam meniti kehidupan dunia yang serba mencabar ini,Manusia tidak dapat bertahan untuk hidup bersendirian tanpa meminta pertolongan dari orang lain.ada ketikanya tidak ada sebarang makluk yang mahu menolong manusia dan ada kalanya pula walau di bantu dan di tolong oleh semua manusia namun ia tetap tidak mendapati apa yang di hajatinya.Sebenarnya yang boleh menberi dan mampu memenuhi segala kehendak manusia hanyalah Allah s.w.t dialah tuhan yang maha agong,maha kaya dan maha pengasih lagi maha penyayang,kepadaNya menjadi tumpuan semua makluk memohon rakmatnya dan mengharapkan anugerahNya.semoga Allah menberkati kalian makluk yang bersyukur padaNya.

Jenis-jenis penawar penyakit yg di rawat :-

Anda mungkin tidak pecaya dan mungkin ada yg berkata tidak logik bila saya megatakan saya merawat semua jenis penyakit tidak perlu pembedahan , tidak perlu makan ubat dan pesakit tidak perlu menghabiskan ribuan wang utk menyembuhkan penyakit yg dialami,


Insyallah saya akan merawat yg terbaik utk menyembuhkan penyakit anda dalam masa 5 minit .Alhamdulillah teknik yg saya gunakan untuk merawat dan menolong menyembuh ribuan pesakit selama 16 tahun ini seperti.

kancel payu dara,kancel otak ,kancel hidung deman,selsema,asma,lemah jantung,sakit jantung, sakit lutut,kebas kaki dan tangan,perut kembung,koma,tomo,kencing manis,darah tinggi,mudah tertidur,sukar hendak tidur,sakit tangan ,sakit kaki,tumit,tapak kaki sakit,lemah badan,cepat letih,strok,slicdics,tulang bengkok, mati pucuk,kurang nafsu lelaki dan wanita,sakit kepala,mata kelabu,mata silau,cepat mengantuk,sakit pinggan,sakit buah pinggan,batu karang, yg sudah buat baypast,yg sudah buat dialisis semua jenis penyakit yg penah saya rawat ..alhamdulillah kesembuhan itu pasti.


pembedahan bay pas jantung,buah pinggan,otak dll bukan jalan penyelesai ,doktor tidak pernah berpikir utk mencari jalan penyelesai malah doktor setiap hari mencipta penyakit dan mencipta ubat - ubatan sahaja, pembedahan dan ubat- ubatan bukan jalan pemyembuhan tapi pesakit menjadi penagih dadah yg di istiraf oleh doktor dan kerajaan, dadah dan pembedahan bukan penyembuh malah sengsara .


jika di izin Allah saya mahu lihat teknik rawatan saya ini di pratik seluruh dunia dan dapat menolong jutaan manusia tampa makan ubat,tampa pembedahan, tampa kos yg tinggi dan mencari penyelesai sebab- sebab penyakit yang di alami oleh manusia sejagat.saya dengan iklas ingin menolong siapa saja yang sakit.jika ada pakar-pakar perubantan dunia ingin berkongsi merawat dan menyembuh penyakit saya sedia bekerja sama ..insyallah.


Islam way of live

yang benar

Asfanizam AbdullahSunday, October 16, 2016

PENYAKIT CP CEREBRAL PALSY DYSTONIA (saraf otak) URAT DI T1 ,T2 DAN T3 TERSEPIT.

   Doktor sahkan adiik ini mendapat penyakit CP. Cerebral Palsy dystonia.. (saraf otak) sudah 18 tahun adik ini terlantar kekejangan seluruh badan dan ini salah seorang pesakit yang saya rawat paling tua berumur 18 tahun yang lain berumur dalam lingkungan 2 tahun hingga 3 tahun sahaja.


vedio di atas adalah pesakit yang sudah berumur 18 tahun dan 17 tahun tak penah tidur  setiap hari dan setelah dirawat kali petama beliau boleh tidur dan tangan kurang kejang,insyallah kita tunggu rawatan seterusnya ,saya akan update pekembangan pesakit ini .insyallahcontoh 1

contoh 2


contoh 3


        doktor menyatakan penyakit ini di sebabkan saraf otak yang tidak berfungsi  adakah ini kajian para doktor dunia saya melihat  kajian ini satu kesilapan yang besar di lakukan oleh doktor ,tidak logik di akal pesakit ini disebabkan saraf otak yang tidak berfungsi ,saya ingin menafikan penyakit ini disebabkan saraf otak yg tidak berfungsi ,saya berharap pakar- pakat perubatan dunia kaji semula megapa dan dimana penyakit ini berlaku  

 Saya jelaskan pada anda semua sejak saya merawat penyakit yang di panggil CP. Cerebral Palsy dystonia.. (saraf otak) ini,ramai yg telah saya rawat  saya dapati penyakit ini disebabkan urat saraf utama di Tulang belakang di T 1 ,T2 dan T 3 telah dihimpit oleh tulang rusuk , ini menyebabkan 6 urat saraf utama ke kepala,kaki ,tangan dan urat ke otot - otot tidak dapat mengalirkan darah secukupnya dan lama kelamaan urat menjadi bengkak lubang urat semakin mengecil darah tidak dapat mengalir  urat saraf dan otot akan menjadi sakit dan kejang sebab itu pesakit CP. Cerebral Palsy dystonia.. (saraf otak) semuanya akan mengalami kekejangan seluruh badan mereka.insyallah sejak saya merawat pesakit jenis ini saya telah banyak belajar dan berani menyatakan kajian doktor megatakan ia disebabkan saraf otak itu tidak betul.gambarajah ini menunjukan urat telah tersepit di  T1 ,T2  dan T3 kiri dan kanan pesakit
 CP CEREBRAL PALSY DYSTONIA (saraf otak) sebab itu pesakit ini mengalami kekejangan otot seluruh badan mereka.
Saturday, October 8, 2016

STROKE (LUMPUH ) RAWAT KALI KE 2 SUDAH BOLEH BERJALAN


         gambar diatas sebelum dirawat pada  25 september 2016
selepas kali ke 2 dirawat pada  1.oktober 2016 alhamdulillah beliau  sudah boleh berjalan.


Tuesday, October 4, 2016

CARA MERAWAT DI PRISSNA

Ramai yang bertanya bagai mana pusat rawatan PRISSNA merawat pesakit .

 1 - Hanya 5 minit setiap sesi Rawatan tidak kira jenis penyakit kecuali pesakit Lumpuh (STROKE)  mungkin mengambil masa 15 minit.

2 - Rengangkan Tulang rusuk yang menghimpit urat di tulang belakang seperti gambarajah di bawah.

3 -  Tulang rusuk di C8, T1 , T2  ,T3 , T4 ,T5 dan T6 telah menghimpit urat utama untuk darah mengalir ke orgen - orgen utama pesakit
   a) Urat utama di C8 bersambungan terus ke kepala manusia
   b) Urat utama di T1 bersambungan terus keseluruh badan manusia seperti kaki,tangan ,kepala dan seluruh orgen manusia sebab itulah jika berlaku urat tersepit di T1 manusia akan mengalami banyak penyakit.
   c) Urat utama di T2 bersambung terus dengan jantung ,limpa ,hati ,hempedu dan hati .
   d) Urat utama di T3 bersambungan terus dengan urat tanggan.
   e) Urat utama di T4 bersambung terus dengan buah pingang dan kaki.
   f) Urat utama di T5 dan T6 bersambung terus dengan buah pingang dan kaki.

# untuk para pengkaji perubatan dunia mungkin tidak dapat mengkaji bagai mana dan megapa penyakit itu berlaku dan kebanyakan mereka mengatakan penyakit disebabkan makanan dan mereka menyalahkan makanan seharian yang di makan oleh manusia semua itu karut dan tidak benar .bagi saya makanan yang halal tidak mendatangkan sebarang penyakit tetapi makanan yang haram seperti babi, anjing dan wang yang haram untuk di beri makan keluarga  penyebab utama manusia itu mendapat penyakit.
 


gambarajah 1 ; menunjukan urat utama di Tulang belakang  telah di himpit oleh tulang rusuk.


Gambarajah 2 ; menujukan tulang rusuk telah di rengangkan dari menghimpit urat utama di tulang belakang C7, T1 , T2  ,T3 , T4 ,T5 dan T6.Wednesday, September 28, 2016

KANCEL PAYU DARA

kedua - dua gambarajah menunjukan urat di T3 tersepit oleh tulang rusuk.bagai mana berlakunya kancel payu dara ,

ia berlaku disebabkan urat utama ke payu dara anda  oleh tulang rusuk  yang berada di Tulang belakang T 3 , pada permulaan darah mungkin boleh mengalir dalam 70 - 80 % ke buah dada anda  pada peringkat ini kemungkinan urat anda baru sahaj mengalami sedikit kesakitan dan ada urat yang menjadi bengkak - bengkak dan menjadi ketul daging yang tidak bahaya.kemungkinan lama kelamaan urat anda akan bertambah sakit lubang saluran darah anda sudah menjadi kecil darah pada waktu itu kemungkinan dapat mengalir hanya kurang 50% , darah semakin menbeku darah semakin menjadi kotor sebab tidak dapat dibersihkan ,
       darah semakin hitam dan menbeku urat utama anda akan menbengkak dan anda akan mengalami sakit di bawah ketiak atau di belakang anda tidak dapat tidur berbaring sebab anda mengalami sakit yang amat sangat di T3 belakang anda ,inilah tanda - tanda darah sudah tidak ada lagi di buah dada anda cuma yang ada hanyalah darah yang semakin keras dan kotor pada masa itulah kuman ,Virus atau dalam Islam di sebut Jin taun akan menyuntik dan melepaskan kuman di tempat darah yang kotor itu ,selepas itu  buah dada anda akan menburuk dan berulat dan ulat2 itu adalah anak2 jin Taun,
(kuman,Virus) inilah yang dinamakan penyakit kancel payu dara.

peringatan ?
 jika anda mengalami penyakit payu dara peringkat awal tolong jangan buat penbedahan sebab pembedahan ini mencepatakan lagi payu dara anda buruk(rosak) kemungkinan maut menanti. pembedahan buang ketulan daging itu menbahayakan nyawa anda.

untuk menberi kelegaan pada penyakit kancel payu dara langkah pertama bebaskan urat yang tersepit di T3 dan selepas urat di T3 dibebaskan darah kembali mengalir dengan normal di buah dada anda ...insyallah itu jalan penyelesainya .


 gambarrajah ini menunjukan ulat dalam buah dada anda  dan ini bukan ulat biasa dan bukan ulat yg kita lihat diluar tapi ini sejenis ulat yg tidak tahu kewujudanya  hanya Allah yg maha megetahui dan ulat inilah yang dinamakan Jin Taun yg berbentuk halus tidak dapat dilihat dengan tepat oleh mata kasar.


 gambarajah 2 . buah dada anda  akan mengalami begini jika darah sudah mula berkurangan


gambarajah 3. kini kancel payu dara juga telah menyerang kaum lelaki dan sekarang ini kaum lelaki lebih ramai mengalami kancel payu dara. dari logiknya kancel payu dara berlaku bukan disebabkan  penyususan tetapi apa yang sebenarnya yang tidak dapat di kaji oleh doktor lagi dan rahsia ini telah di rungkai oleh PUSAT RAWATAN ISLAM DAN SUNNAH (PRISSNA)insyallah datang lah merawat kami sedia menanti anda..

Sunday, September 11, 2016

URAT TERSEPIT( DARAH TAK BERFUNGSI ) PENYEBAB UTAMA MANUSIA SAKIT.     GAMBAR RAJAH 1 DAN 2
 MENUNJUKAN URAT UTAMA DI C7 ,T1,T2,T3 ,T4 ,T5
  ,KESEMUA URAT UTAMA INI TERUS KE ORGEN MANUSIA.


          Sebab utama manusia mengalami perbagai penyakit pada hari ini, para ilmuan seluruh dunia
          menyalahkan  makanan seharian ,semua itu kajian yg sunguh memalukan dan terlalu cetek    
          berfikir ,contoh jika manusia makan gula berlebihan akan mendapat penyakit kencing manis    
          jika makanan berminyak ( lemak ) berlebihan akan mendapat darah tinggi kerana kolestrol     
          banyak dalam badan  jika kurang makan susu tulang akan menjadi reput semua itu
          saya katakan  kajian yg salah.

          jangan salahkan saya bila saya mengatakan kajian doktor itu satu penipuan dan tidak boleh
          diterima pakai. saya bagi contoh lagi mengenai makan gula berlebihan ada manusia yang
          kurang( normal) akan mendapat buruk kaki dan di potong ada yg darah tinggi tidak
          mengalami pening2 ramai yang sakit jantung tidak hisap rokok ada yang sakit buah
          pinggang tetapi sihat yang peliknya megapa mudah doktor menbuat andai yg manusia itu
          sakit sebab makanan?

          saya boleh jawab semua persoalan itu dengan mudah semua penyakit bukan disebabkan
         dari makanan yg halal tetapi semua penyakit di sebabkan darah tidak dapat mengalir
         secukupnya keseluruh orgen utama manusia dan jika darah tidak dapat berfungsi (kitar
         semula dengan normal darah yg lama akan menjadi tua yg tidak menpunyai zat untuk
         berfungsi lagi) memang ada darah di orgen manusia tetapi darah yang tua darah
         ( darah yang kotor ) yang tidak menpunyai sebarang zat dan  keperluan untuk menberi
         sebarang tenaga untuk tumbesaran  manusia ..  

contoh : gambar rajah 1gambar rajah 2 menunjukan  lebih dekat lagi urat yg tersepit.

jika ada ilmuan dan doktor hendak berkongsi ilmu boleh tulis dalam ruangan ulasan..Tuesday, August 2, 2016

KANCEL KELENJAR LEHER


Kancel leher ( bengkak di leher ) bengkak di leher ini di sebabkan darah yg mengalir ke urat utama tengkok tersepit di C 7 , jika urat tersepit di  C7 bukan sahaja anda mendapat sakit kancel tengkok malah banyak lagi penyakit yang akan anda hadapi seperti mata rabun,sakit kepala,kancel hidung,resdung ,hidung tersumbat, berigus,suhu di kepala  panas,mata berair,kebas di kepala ,pipi, telinga pekak,sakit gigi disebabkan gusi bengkak , barah otak ,mata buta,gila dan lain2 lagi.IKUTI PERKEMBANGAN PESAKIT YG SEDANG DI RAWAT...

di sini hanya paparkan gambar pesakit yg Kronik sahaja...