Jenis-jenis penawar penyakit yg di rawat :-

Anda mungkin tidak pecaya dan mungkin ada yg berkata tidak logik bila saya megatakan saya merawat semua jenis penyakit tidak perlu pembedahan , tidak perlu makan ubat dan pesakit tidak perlu menghabiskan ribuan wang utk menyembuhkan penyakit yg dialami,


Insyallah saya akan merawat yg terbaik utk menyembuhkan penyakit anda dalam masa 5 minit .Alhamdulillah teknik yg saya gunakan untuk merawat dan menolong menyembuh ribuan pesakit selama 16 tahun ini seperti.

kancel payu dara,kancel otak ,kancel hidung deman,selsema,asma,lemah jantung,sakit jantung, sakit lutut,kebas kaki dan tangan,perut kembung,koma,tomo,kencing manis,darah tinggi,mudah tertidur,sukar hendak tidur,sakit tangan ,sakit kaki,tumit,tapak kaki sakit,lemah badan,cepat letih,strok,slicdics,tulang bengkok, mati pucuk,kurang nafsu lelaki dan wanita,sakit kepala,mata kelabu,mata silau,cepat mengantuk,sakit pinggan,sakit buah pinggan,batu karang, yg sudah buat baypast,yg sudah buat dialisis semua jenis penyakit yg penah saya rawat ..alhamdulillah kesembuhan itu pasti.


pembedahan bay pas jantung,buah pinggan,otak dll bukan jalan penyelesai ,doktor tidak pernah berpikir utk mencari jalan penyelesai malah doktor setiap hari mencipta penyakit dan mencipta ubat - ubatan sahaja, pembedahan dan ubat- ubatan bukan jalan pemyembuhan tapi pesakit menjadi penagih dadah yg di istiraf oleh doktor dan kerajaan, dadah dan pembedahan bukan penyembuh malah sengsara .


jika di izin Allah saya mahu lihat teknik rawatan saya ini di pratik seluruh dunia dan dapat menolong jutaan manusia tampa makan ubat,tampa pembedahan, tampa kos yg tinggi dan mencari penyelesai sebab- sebab penyakit yang di alami oleh manusia sejagat.saya dengan iklas ingin menolong siapa saja yang sakit.jika ada pakar-pakar perubantan dunia ingin berkongsi merawat dan menyembuh penyakit saya sedia bekerja sama ..insyallah.


Islam way of live

yang benar

Asfanizam AbdullahWednesday, January 3, 2018

URAT PENYEBAB TERJADINYA PENYAKIT

3/ JANUARI/2018

URAT DAN KESAKITAN

Urat adalah penyebab utama segala penyakit yang berlaku kepada semua manusia di dunia ini  dan urat juga penyebab berlakunya ganguan kepada sistem tumbesaran sel -sel darah untuk bergerak keseluruh tubuh badan manusia,urat sama tugas seperti  wayer  untuk menbawa arus elektrik . yang mengalirkan arus elektrit adalah wayer  dan yang mengalirkan darah adalah urat  manusia. urat lah penyebab permasaalahan kesakitan kepada manusia.

semoga anda akan faham apa yang saya tulis ini.


1-Fungsi urat

Urat adalah penyalur utama  darah keseluruh  orgen manusia ,urat dalam tubuh badan manusia saling sambung menyambung urat dengan kulit,daging,tulang dan keseluruh orgen dalaman seperti jantung ,mata,hati ,telingga ,hidung,mulut,gigi,perut ,otot dan keseluruhan daging tubuh badan manusia.

Jika urat mengalami kesakitan setelah tersepit dengan tulang ,urat akan menbengkak dan semakin sempit lubang urat itu. jika urat terlalu lama tersepit ia akan  menyebabkan lubang urat akan mengecil dan dinding urat akan menebal lagi lama tersepit urat akan mengalami kerosakan  malah akan menjadi luka dan menbentuk ketulan daging atau ketumbuhan yang semakin menburuk dan bernanah jika ia berlaku di jantung,hati,limpa,daging,buah pingang dan semua orgen berlakulah berbagai penyakit kronik.

2-Urat yang Normal
bebas mengalirkan darah keseluruh tubuh badan manusia,


gambarajah 1 urat yang normal

3-Urat yang tidak sihat atau urat menbengkak terjadi apabila urat tertindih dengan tulang terutamanya urat yang berada diantara tulang rusuk dan tulang belakang kiri dan kanan di T1,2,3 dan T4,urat tidak akan berlaku pertindihan dengan tulang di lain - lain tempat kecuali di tulang belakang dan tulang rusuk kiri dan kanan ,di antara tulang bahu bersambung dengan tangan,diantara tulang tangan dengan tulang tapak tangan dan tulang lutut dengan tulang tapak kaki ,saya bagi contoh tempat yang sering berlaku pertindihan urat seperti gambarajah di bawah :
 gambarajah 1: urat akan tersepit diantara tulang belakang  dan tulang rusuk kiri dan kanan T1 sehingga T10

 gambarajah 2: urat kan tertindih di pergelangan tangan 
 gambarajah 3 : urat akan tertindih di pergelangan  sendi buku lali  dan  tumit.


gambarajah 4 : urat akan tertindih di lutut


gambarajah 5 : urat akan tertindih di urat bahu tetapi amat kurang ia berlaku 


4- URAT  YANG SAKIT

  a) Urat akan menbengkak dan sakit
  b) Kulit Urat akan menjadi nipis akan rosak  ,pecah dan bernanah berlakulah penyakit kancel  
      hati,kancel rahim,kancel payu dara,kancel paru,kancel kancel rahim ,kancel gusi dan berbagai 
      penyakit lagi
  c) Darah semakin pekat dan menbeku.
  e) Pusingan@ kitaran semula darah menjadi lambat.

 GAMBARAJAH 1 : URAT YANG NORMAL GAMBARAJAH 2 : urat yang tersepit oleh tulang rusuk dengan tulang belakang 

GAMBARAJAH 3 : Menunjukan urat utama ke jantung  telah tersepit  oleh tulang rusuk dan tulang belakang
GAMBARAJAH  4 : urat yang normal dan urat yang telah tersepit


GAMBARAJAH 5 : Keseluruhan urat jantung dan lain-lain urat utama akan  menbengkak  dan  menjadi luka - luka dan isi urat semakin lama akan menjadi buruk .

Gambarajah 6: menunjukan urat yang tersepit akan menjadi besar dan lubang urat akan mengecil.pengaliran darah dari 100% akan menurun sekiranya urat itu dibiar terlalu lama tersepit malah urat akan semakin rosak dan darah akan menbusuk keseluruh tubuh badan manusia.

6- Adakah ubat boleh menbebaskan urat yang tersepit ditulang .

saya masih tidak faham mengapa pakar perubatan seluruh dunia tidak dapat mencari jawapan sampai kehari ini sebab manusia mendapat penyakit dan sakit sedangkan jawapan ini sudah saya berikan dalam blog saya ini.berbiliion dihabiskan untuk mengkaji sebab penyakit yang melanda manusia seluruh dunia tapi hasilnya tidak seberapa untuk menyelesaikan kesakitan , adakah ubat boleh menyembuhkan penyakit yang melanda pada manusia  ramai yang boleh menjawabnya "tidak ia sekadar menahan kesakitan tapi bukan menyembuh penyakit", adakah ubat yang di makan oleh pesakit boleh menbebaskan urat yang tersepit tentu jawapanya  "tidak sama sekali"yang benar 

AsfanizamAbdullah
Monday, December 18, 2017

DEMAM @SUHU BADAN TINGGI

Deman atau suhu badan menjadi panas .

Mengapa berlakunya demam atau suhu badan yang tinggi pada seseorang ada demam panas ada yang demam selsema dan demam urat dan otot menjadi sakit.
Gejala-gejala yang akan anda rasai bila Urat di T1 dan T2 tersepit seperti di bawah:
 • Tekak yang kering atau sakit-mungkin mendahului gejala-gejala lain dalam masa sehari atau lebih.
 • Hidung berair-hingus berair dan jernih kemudian ia mula pekat.
 • Hidung tersumbat (penyumbatan rongga hidung) baik orang dewasa sukar bernafas ,ketat saluran hidung dan Bayi mungkin sukar untuk menghisap susu disebabkan hidungnya tersumbat.
 • Bersin-merupakan usaha badan untuk melapangkan saluran rongga hidung.
 • Batuk-mungkin kering atau mengeluarkan kahak.
 • Gatal dalam hidung
 • Hidung menjadi pedih terutama berada dalam aircon
Gejala-gejala yang lain
 • Mata rasa kepanasan sedikit berair atau kering
 • Hilang deria bau dan rasa.
 • Terasa seperti sinus atau telinga penuh dengan tekanan dan merasa kekeringan .
 • kulit menjadi kering dan gatal -gatal di kepala (kelimumur)
 • peluh berlebihan dikepala dan tangan
 • mata akan menjadi rabun dan buta
Monday, December 4, 2017

KEKEJANGAN DI OTOT PERUT

kekejangan di otot perut atau di perut berlaku disebabkan urat diT1 dan T4 atau tulang belakang di  T1,2,3,4 ,5 dan T6 dalam keadaan yang tidak rata atau dalam keadaan tingi rendah susunanya seperti gambarajah 1 , kekejangan otot perut boleh menyebabkan  otot perut kejang dan sakit(krem) ini semua disebabkan otot perut menjadi tegang dan keras sebab darah tidak dapat mengalir sepenuhnya ke otot,bila otot T1 yang bersambungan deganT4 dan  otot T4 bersambung dengan  otot tulang pungung akan menjadi tegang dan keras pesakit akan menjadi kejang otot perut dan akan berlaku berbagai penyakit seperti :-

a) kejang otot perut
b) kembung perut
c) kancel rahim *bengkak)
d) sakit pingang di bawah pingang
e) tak lalu makan (sakit TV)
f) sesak nafas
g) ketumbuhan dalam perut
h) kencing tak lawas (prostat)
i) senak hulu hati

gambarajah 1 .menunjukan tulang belakang tidak serata .oleh itu urat otot akan menegang dan keras  disebabkan darah tidak dapat mengalir ke otot pesakit.

Gambarajah 2 menunjuknn urat utama kebanyakan telah tersepit antara tulang rusuk dan tulang belakang pesakit
gambarajah 3 .menunjukan urat utama di T4 yang bersambung dengan buah pingang  dan  oto perut telah tersepit diantara tulang rusuk dan tulang belakang  pesakit.Tuesday, November 28, 2017

LEUKIMIA DARAH

Leukimia

Ini disebut oleh doktor dengan penyakit kancel darah penyakit yang disebabkan oleh pertumbuhan sel-sel darah yang lambat matang ini semua disebabkan urat utama di T2 sebelah kanan terhimpit oleh tulang rusuk dengan tulang belakang yang agak serius,urat T2 kanan merupakan urat utama ke limpa dan hati .pesakit ini akan menjadi letih kekurangan selera makan, kehilangan berat badan yang ketara serta kesakitan dalam tulang dan sendi. ,darah muda tidak dapat menbentuk darah yang matang disebabkan darah yang dihantar tidak mencukupi untuk di proses menjadi matang sebelum disalurkan ke jantung untuk diagihkan ke seluruh organ pesakit ,

Jika tidak dirawat, pendarahan yang serius boleh berlaku seperti pendarahan dalam otak atau jangkitan yang serius seperti jangkitan bakteria dan kulat. Disamping itu, kesesakan nafas dan kesakitan dada boleh juga berlaku akibat kekurangan sel darah merah. Biasanya penyakit “Acute Leukaemia” yang tidak dirawat akan membawa maut dalam masa yang singkat.

gambarajah 1 :


Urat tersepit di T1 dan T2 sebelah kiri dan kanan,bila urat tersepit di T2 kiri dan kanan darah tidak boleh mengalir sepenuhnya ke paru -paru oleh itu paru-paru menjadi lemah untuk berfungsi .
Penyakit leukemia adalah tidak berjangkit dan tidak diwarisi. tetapi ia disebabkan pesakit ini terjatuh yang kuat ,seperti bersukan ,kemalangan atau di pijak belakang pesakit.

PENJELASAN SEBAB BERLAKUNYA KENCING MANIS

KARUT KENCING MANIS  DISEBAB MENGAMBIL GULA BERLEBIHAN

berlaku bukan disebabkan pemakanan seharian kita kita telah lama mendengar dari pakar perubatan dunia menyalahkan makanan yang manis berlakunya penyakit kencing manis ,saya pun merasa terpangil untuk menceritakan perkara yg sebenar kepada anda semua yang kajian pakar perubatan dunia banyak yang tidak benar dan karut .penyakit kencing manis semuanya disebabkan sistem perjalanan darah kita yg tidak normal untuk bergerak bebas ke seluruh urat utama di seluruh tubuh badan anda , bukan makanan seharian menyebabkan kita mendapat penyakit kencing manis yang telah di gembar gemburkan oleh  pakar perubatan dunia pada masa kini atau disebabkan keturunan kita ada menghidapi kencing manis .saya menyangkal sama sekali penyakit kencing manis disebabkan makanan kegamaran anda seperti  Coklat, aiskrim, biskut-biskut yang manis, minuman ringan, gula-gula, kek, sirap, madu, susu pekat, jem, madu mengapa kita hendak salahkan makanan .kita ambil contoh yang  ramai diluar sana memakan makanan bergula tinggi tetapi tidak mendapat penyakit kencing manis dan kenapa dalam sebuah keluarga ibu dan bapa ada penyakit kencing manis tapi anak- anak tidak ada penyakit kencing manis adakah ini fakta analisa atau kajian semata - mata.saya tidak bersetuju pendapat dan kajian ini sebab saya merawat hampir setiap hari orang yang berpenyakit kencing manis yang tinggi gula dalam badan tetapi selepas dibebas urat - urat yang tersepit perjalanan gula dalam badan  orang yang ada kencing manis menjadi normal kembali,


Apa itu Peyakit Kencing Manis?

Penyakit kencing manis adalah satu keadaan di mana terdapat kadar gula yang berlebihan dalam peredaran darah. Hal ini terjadi kerana beberapa urat utama tidak dapat berfungsi dengan normal, makanan berkanji dan bergula yang dipanggil makanan karbohidrat ditukar kepada bahan gula yang dipanggil glukos dan masuk ke dalam saluran darah di mana ia akan digunakan oleh badan untuk menghasilkan tenaga. Glukos adalah punca utama yang memberi tenaga dan jika darah mengalir tidak normal seseorang itu akan menjadi lemah dan lesu.

 insulin bukan jalan penyelesai untuk membantu gula (glukos) dalam sel-sel badan untuk ditukarkan kepada tenaga. Bagi orang yang mengidap penyakit kencing manis, bukan semua penghidap kencing manis akan menjadi letih dan lesu sebahagiannya tetap segar malah ada yang mendapat bantuan insulin akan menjadi lesu tak bermaya ini disebabkan doktor melarang pesakit ini memakan gula ,apa akan terjadi jika pesakit kencing manis tidak memakan  gula,nasi,roti dan sebagainya tentulah pesakit ini akan menjadi letih dan lesu kemungkinan pesakit ini akan pengsan.
  anda atau ahli keluarga anda mengalami tanda hipoglisemia (letih dan lesu), anda disarankan untuk mengambil 15-20 gram gula glukos atau karbohidrat ringkas. Gula glukos yang boleh digunakan antaranya:
 1. Tablet glukos
 2. Pil atau gel gula
 3. 2 sudu kismis/ sebiji kurma
 4. 1/2 cawan jus
 5. 1 sudu gula atau madu
 6. Gula-gula kecil berbentuk keras seperti jellybeans atau coklat
15 minit selepas mengambil gula, sila periksa kembali aras gula anda. Jika masih rendah, perlu ambil gula sekali lagi dan periksa aras gula dalam darah selepas 15 minit. Ulang sehingga aras normal.  Apabila aras gula menjadi normal,  sila makan sedikit snek jika masa makan anda lebih daripada 1-2 jam selepas daripada masa kejadian

Siapakah penghidap Penyakit Kencing Manis?

Sesiapa pun boleh mendapat penyakit ini. sesiapa saja boleh mendapat penyakit kencing manis sekiranya anda dapat mengelak diri anda berlaku kemalanganJika peredaran darah di bahagian kaki anda tidak dapat mengalir dengan sempurna ianya disebabkan urat utama di T1 tersepit, kaki anda akan menjadi kebas,gatai -gatai ,tegang dan lama kelaman kaki anda akan mengecil atau menjadi hitam hal ini boleh membawa akibat yang buruk dan mungkin kaki menjadi buruk disebabkan  darah sudah kekeringan dan jangkitan kuman

,terjatuh ahli sukan ,orang yang selalu dipijak belakang baik kanak -kanak atau yang telah dewasa . ataupun mereka yang mempunyai berat badan berlebihan, gemuk atau obesiti mempunyai risiko yang lebih tinggi untuk mendapat kencing manis.penyakit kencing manis disebabkan oleh urat utama di T1 T2 dan T4 tersepit dikiri atau di kanan pesakit ini.

Apakah bahaya jika urat tersepit di T1,T2 dan T4 (Penyakit Kencing Manis )sekiranya tidak disegerakan melepaskan urat yang tersepit .

jika urat tersepit di T1,T2 dan T4 mendatangkan akibat-akibat buruk seperti :-
1. Buta.
2. Kerosakan buah pinggang.
3. Sakit jantung dan penyakit lumpuh.
4. Darah tinggi.
5. Penyakit saraf. Hal ini boleh mengakibatkan pesakit hilang deria di bahagian kaki dan tangan, serta tidak dapat merasai sakit/panas. Dengan itu boleh mencederakan diri sendiri tanpa disedari.
6. Jangkitan yang menyebabkan Gangrene (tisu-tisu mati) yang boleh mengakibatkan kehilangan kaki.
7. Tidak sedarkan diri. Jika tidak dirawati dengan serta merta, pesakit boleh maut.

 GAMBARAJAH 1  : menunjukan urat di tulang belakang T1 telah tersepit dianatara tulang rusuk dan tulang belakang.

GAMBARAJAH 2 .menunjukan urat T1 dan C8 adalah urat yg berkembar telah dihimpit oleh di tulang Rusuk T1 kiri atau kanan ,Tulang rusuk T1 merupakan tempat yang banyak berlaku urat tersepit. 


Sunday, November 26, 2017

cerebral palsy -kecacatan kaki kejang dan lembut

cerebral palsy atau kecacatan dikaki ini berlaku disebabkan system urat utama kaki dan tangan tidak boleh berfungsi dengan 100% ,pesakit ini juga disebabkan sama seperti pesakit erb's palsy tetapi pesakit cerebral palsy urat utama di T1 telah tertekan oleh kedua tulang rusuk kiri dan kanan di C8 ,T1 dan  T3 , Urat utama yang disalurkan ke dua kaki kiri dan kanan tidak menpunyai darah yang cukup untuk menberi tenaga ,menbina sel dan menghidupan tumbesaran dikaki pesakit ini.bukan motor atau urat putus tetapi pesakit ini mengalami kekurangan darah kedua belah kaki mereka .kecacatan ini berlaku sewaktu kelahiran dan pesakit ini tersangkut bahu sewaktu dilahirkan.
        pesakit ini akan menjadi lemah dan tak bertenaga untuk bergerak malah akan berlaku kekejangan ditangan dan ke dua belah kaki .selepas 2 bulan dilahirkan kekejangan tangan dan kedua kaki akan berlaku otot akan menjadi kejang disebabkan darah tidak boleh mengalir sepenuhnya ke tulang dan otot.selepas 2 bulan otot akan menjadi keras dan kejang malah pesakit ini kan mendapat demam panas disebabkan urat otot kejang dan sakit.ada pesakit ini akan kekejangan otot seluruh tubuh badan mereka ,untuk mengelak kecacatan ini berlaku bayi yang baru dilahirkan disarankan segerakan menbebas urat di C8,T1 dan T3 yang tersepit sebelaum ia merosakan sistem perjalanan darah ke tulang dan ke otot pesakit. kekejangan otot penyebab utama pesakit ini akan kekal tidak boleh bergerak. ada 2 jenis kekejangan otot dikaki ,pertama kekejangan otot kaki sahaja dan yang ke dua kekejangan kaki dan tangan,
     ada pesakit yang darah boleh mengalir hanya 20-30% mereka bernasib baik otot kaki dan tangan tidak kekejangan yg teruk malah mereka boleh berjalan tetapi dalam keadaan lemah dan lesu dan jika pesakit darah mereka hanya boleh mengalir kurang dari 50% kemungkinan besar pesakit akan menjadi kejang seluruh otot mereka ,kekejangan ini boleh menbuat pesakit tidak boleh bergerak selagi hayat masih ada.
    terlalu ramai pesakit ini diseluruh dunia ,saya kongsikan teknik saya dan rawatan saya sebab saya telah menemui jalan penyelesai.alhamdullah apa yang saya kongsikan ini adalah pengalaman saya merawat selama 16 tahun . tidakan segera merawat pesakit jenis ini dapat menyelamatkan mereka terus menjadi cacat seumur hidup dan jika ada pesakit yang sudah berumur lebih 20 tahun boleh dirawat lagi tetapi ia mengambil masa yang agak panjang untuk menjadi normal.kemungkinan rawatan ulangan lebih dari 20 kali atau mengambil masa 6 bulan untuk sembuh 80%.insyallah
prissna  akan merawat sedaya upaya untuk kesihatan pesakit.

  gambarajah dibawah adalah pesakit - pesakit cerebral palsy atau kekejangan otot kaki dan tangan .


       kecacatan pesakit cerebral palsy  berlaku ketika dilahirkan tetapi pesakit ini urat utama di C8 dan T1 tersepit kedua - dua belah bahu mereka.


gambarajah di atas berlaku disebabkan kekejangan otot .

Gambarajah di bawah menunjukan urat utama T1 dan C8  dihimpit oleh  tulang rusuk kiri dan kanan di tulang belakang T1
bersambung.

Wednesday, November 15, 2017

SAKIT BAHU ( Thoracic outlet syndrome)

SAKIT BAHU

sakit bahu disebabkan urat yang keluar dari tulang belakang T1 telah terhimpit dengan tulang bahu belakang dan tulang Rusuk di T1 ini akan menyebabkan urat menjadi sakit  menbengkak dan lubang urat akan menjadi sempit , darah akan berkurangan  mengalir ke urat  utama dan ke masel urat yg sakit tadi.di  bahu T1 ada 3 tulang utama yaitu tulang bahu,tulang cincin dan tulang rusuk ini bermaka pertindihan urat dengan 3 tulang di T1 akan berlaku ,terlalu banyak  penyakit akan berlaku  jika urat tertindih di T1.
     pesakit akan menjadi kebas tangan ,sakit kepala ,kebas kaki ,tiada tenaga kaki tangan,pening,buta.pekak,sakit bahu yg amat sangat , lenguh tangan,tangan lumpuh ,bahu jatuh atau longlai(longar) tangan menjadi kecil,lenguh kaki,kansel otak.kansel darah ,mudah tidur,kencing manis,darah tinggi dan terlalu banyak penyakit untuk dihuraikan mengikut kelancaran darah atau lama mana darah itu kurang mengalir akibat urat tersepit di T1.semakin lama pesakit akan mendapat berbagai jenis penyakit yang tidak di ketahui oleh anda atau sesiapa sahaja .

 bagai mana mahu menbebaskan urat yang tersepit di T1 itu ,tentulah anda kena datang ke pusat Rawatan Prissna,gambar arah atas  menunjukan urat yang keluar melalui tulang belakang telah tersepit di antara tulang rusuk T1 dan tulang bahu di T1.

gambarajah di atas menunjukan arah tepi di T1 dimana urat dari tulang belakang tersepit di anatara tulang  rusuk dan tulang belakang ,

     KESILAPAN DALAM PEMBEDAHAN OLEH PERUBATAN MODEN.

Sytem pengaliran darah manusia mengunakan urat utama dan manusia ada sendi -sendi yg ada disisinya nadi .nadi amat sensitif akan kesakitan yaitu deria sakit pada isi,kulit,tulang dan urat ,kesakitan pada manusia bukan seperti sytem arus lektrik atau elektronik yang mengunakan arus elektrik .jika sytem elektrik dan elektronik mengalami kerosakan kompenen aatau waya akan rosak dan bocor tetapi sytem kesakitan pada manusia ia berbeza sebab kita ada sytem deria rasa pada kulit,daging,urat dan tulang serta orgen.
    contoh mudah  jika kita mengalami sakit gigi megapa  kita mengalami kesakitan di pipi,di kepala di gusi . gigi tidak sakit sebab dia keras . sakit di gusi dan nadi seperti gambar di bawah .inilah yang dikatakan sytem deria manusia ,jika berlaku kesakitan di A bukan bermakna  di A itu yang mengalami kesakitan tapi ditempat lain.


     
  Kita lihat gambar di bawah pakar - pakar perubatan moden masih belum menjumpai  tempat sebenar yang sakit dan mereka masih melakukan pembedahan di tulang bahu sebab kesakitan berlaku di bahu pesakit selepas pembedahan pesakit masih lagi mengalami sakit yang sama malah akan mengalami berbagai penyakit selepas pembedahan ini.


 gambarajah 1. kesilapan tempat pembedahan

gambarajah 2 .kesilapan pembedahan

Dalam gambar diatas menunujukan kesakitan bahu disebabkan urat yg tersepit di tulang bahu seperti gambarajah 1 dan 2 di atas.IKUTI PERKEMBANGAN PESAKIT YG SEDANG DI RAWAT...

di sini hanya paparkan gambar pesakit yg Kronik sahaja...